tisdag, juni 06, 2017

Även kvinnor kan utnyttja yngre individer!

https://ledarsidorna.se/2017/06/jag-star-inte-ut/

När du läst Ann Heberleins artikel så öppnas en annan värld upp inför våra ögon. Det är inte bara den sk Arbogakvinnan som vältrar sig i sänghalmen med unga män på olika typer av boenden.
Det här påminner mig om en föreläsning av pastor Kejne  som jag hörde  som mycket ung.Han påtalade att det i myndigheternas Sverige fanns en grupp män som utnyttjade sin ställning till att leva ut sina ofta pedofila homosexuella lustar.
Inom de förvaltningar som hade hand om barn satt det personer och hjälpte varandra i sina kriminella handlingar.
Kejne fick utstå mycket spott och spe men historien har givit honom rätt. Själv blev han förgiftad av apelsiner som hade injicerats med gift.
Ska det Ann Heberlein skriver idag också utsättas för allt mer spott och spe för att i framtiden också påvisas att hon hade rätt?
Det här är en sida hos kvinnor som inte ofta kommer fram men i historien har det skymtat en del och jag tänker på de kvinnor (ofta äldre) vilka åkte till framförallt Ghana och betalade unga män för att ligga med dem.
När det gäller de som arbetar på boenden så bryter man också mot svensk lag, man får inte utnyttja personer vilka är i beroendeställning.
Arbogakvinnan är ett mycket otäckt exempel på hur en människa utnyttjar sin ställning.
Jag är tacksam att Ann Heberlein fortsätter att skriva artiklar av högt värde.
De som går till attack mot henne med simpla personliga påhopp borde stämma ner sin näbb och skämmas!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate