söndag, maj 15, 2016

Ge dig aldrig på enskilda människor!

Vrede över olika ting utmynnar allt för ofta i att människor begår brott mot enskilda individer eller döda ting.
Man "hatar" allt från poliser till Migrationsverkets anställda!

Höger "hatar" vänster och tvärtom och muckar gräl. AIK mot Hammarbyfans!

I dagarna har man utvisat flera människor vilka bott i vårt land länge, studerat, haft arbete och bostad men Migrationsverket har funnit små fel hur tex deras anställning gått till.
Se Svd:s ledare idag: http://www.svd.se/modellen-som-gick-i-sta/om/ledare

Vi är många som har motsatt sig dessa utvisningar under årens lopp men talat inför döva öron som vanligt.
Politiker av olika riktningar har bara bröstat upp sig och påtalat närmast på ett skrytsamt sätt att Sverige minsann är världsbäst på att hantera immigration. Se f.ö här:http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/norge-larmar-vi-rycker-pa-axlarna/

Det är ju en stor osanning och resultatet kan man läsa i allt från tidningarna till div. polisrapporter eller tom. i Migrationsverkets eget material.
Med ena handen så tar man in 37.000 unga män och med den andra så utvisar man bevisligen människor med både arbete, bostad och ett skötsamt liv.
Det är då som ilskan kommer och man riktar den åt fel håll! Det är politikerna man ska rikta både ilska och kritik mot.
Alla dessa regelverk fattas i regeringen och riksdagen, de är ansvariga och ska inte komma undan!
Överhuvudtaget har allt för många lätt för att ge sig på enskilda individer, så är det också med invandringen.
Om man inte gillar tex muslimer så ger man sig på de kvinnor man ser på stan i sina kläder.
Det blir bara en personlig vendetta som leder fel.

Jag såg en insändare från två ledande vänsterpartister som menade att kd var falska i och med att de inte var för öppna gränser. Frågan gällde hur man bäst hjälpte de kristna i Syrien och andra muslimska länder. Vänsterpartisterna inser inte att de kristna är de som har dödats i första hand så de finns ju inte med bland de som kommer. Hjälpen skulle ha skett för många år sedan men då var det tyst i hela vänstern därför man hade häcken full med att försvara Hamas och liknande organisationer. För övrigt har jag varit med på två stora demonstrationer i Stockholm anordnade av   just kristna från länderna nere i mellersta östern till stöd för sina anförvanter. Några vänsterpartister såg jag inte inte till men däremot medlemmar i KD!
Överhuvudtaget var det så få vanliga "svennar" där så man blev förvånad över ointresset från alla de som brukar synas på olika demonstrationer.

Nej, det råder en politisk kultur i detta land som är osund och oerhört falsk. Man framstår som så human och bra men verkligheten i våra ytterområden ser allt annat ut än fridfull och jämlik. Vi har fått en fjärde klassens medborgare vilka få bryr sig om.
Så fort någon klok politiker försöker få till stånd en förändring vilken skulle kunna bryta utanförskapet så klubbas de ner med "den svenska modellen"  som en spik rakt i huvudet! 

http://www.socialdemokraterna.se/Var-politik/Var-politik-A-till-O/Den-svenska-modellen/ 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate