onsdag, mars 16, 2016

Vänsterpartiet skämmer ut sig igen!

Den här gången är det inte utrikespolitiken eller behandlingen av medlemmar i förorterna som är på tapeten, se här:http://www.svd.se/v-topp-anklagas-for-att-ha-ignorerat-skrackvalde

Jag minns ju från min tid som medlem i Eskilstuna vpk hur det slogs och skymfades mellan olika fraktioner. Lögnerna haglade genom luften inte minst mellan falangen som skulle bryta sig ur (APK) och de som skulle en gång till döpa om det gamla kommunistpartiet till ett enkelt V.

Det var förfärligt att sitta och höra på de Moskvatrognas idisslande av gamla lögner. Allt var bara propaganda från USA och reaktionärerna i deras ögon.Alla som flydde från DDR var bara renegater och förädare.
Västtyskland var styrt av nazister osv.

Arvtagarna i detta parti som idag kallar sig demokrater seglar under falsk flagg.
Människor som förfäktar socialism och som fortfarande försvarar Kuba och andra skurkstater är inte demokrater, de har bara ömsat skinn för att på detta sätt kunna framstå i annan dager.

Bråket här i Stockholm är bara ett av de vanliga bråken som blossar upp och detta beror ofta på att de som sitter i ledningen inte har ett demokratiskt sinnelag.
Tanken att dessa människor ska få makt och inflytande är ju inte trevligt att tänka på.
Hur f-n socialdemokratin har kunnat sätta sig i detta partiets knä är ju något för framtida forskare att försöka reda ut.
Fel är det och visar bara att de i den nuvarande sosseledningen inte har förstått vad de håller på med.
Valhänta i många frågor och hoppande från tuva till tuva är aldrig någon bra politik.
Mitt råd till socialdemokratin är att både lämna MP och V därhän. Sök er till samarbete med andra partier!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate