måndag, februari 16, 2015

Islamist-javisst!

Omar El-Hussein , ja så hette den unge mannen som löpte amok i Köpenhamn i Allahs namn.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20326488.ab 

Hans levnad är precis på samma sätt som må
nga killar i våra förorter, föräldrarna invandrade och de själv föds i ett land där de inte känner sig hemma.Det går dåligt i skolan och de dras rätt snart i sina liv in i gängbildningar av kriminella.
Samma otäcka  händelser kommer förr eller senare att hända i Sverige också, allt är bara en tidsfråga.
Förorternas killar är ibland tickande bomber . Politikerna försöker att tänka bort detta faktum och vidtar åtgärder som är lika med noll.
Dåliga skolor och dåliga områden gör ju inte saken bättre. 
Det finns tyvärr ingen ljusning heller på detta problem eftersom nästan hela det svenska samhället har vaggats in i att tro att allting nog är rätt så bra ändå. Inget händer här!
Vi har fått ett klassamhälle  som inte liknar något vi har haft tidigare.
Tjänstejobben sköts av folk från andra länder, ofta med dålig betalning och ingen fackförening. Svartjobb existerar i hög omfattning fortfarande plus ett bidragsberoende som aldrig kan vara bra i längden.
Mygelsamhället växer upp snabbt och gränsen mellan kriminalitet och företagande är ibland hårfint. Myndigheterna för en ojämn kamp mot detta.
Allt fler unga tas om hand av samhäller för vad de kallar "vård"! (32.500 unga år 2013 enligt Svd)
Flertalet kom från förorterna och norrland!
När man sitter i fängelset så finns det ofta radikala muslimer där som "frälser" dessa unga och de inbillas att Allah förlåter dem deras tidigare kriminella liv om de offrar sig i ett dåd mot otrogna.
Så var det i Frankrike med mördarna och det visar sig att samma skedde med Omar!
Inbillningen de också luras att tro på är att de hamnar i paradiset om de dör under attacken, alltså söker de döden.

Om olika länder ska undgå detta gissel så måste man se till att skolorna fungerar bättre, ingen ska kunna gå ut skolan utan betyg. Arbete måste skapas för unga människor!
Samhället måste börja byggas om på många sätt. Några få ska inte arbeta häcken av sig utan se till att fler kommer i arbete. Har man arbete så ter sig livet helt annorlunda för de flesta.

Nu förfasar sig (med rätta) alla över det som hänt men få inser än vad som måste göras för att undvika dessa katastrofer.
Dra i bromsen innan det är försent!!  
FN och EU måste börja bekämpa de onda krafterna på plats så att vi stoppar flyktingströmmarna som utarmar många länder på kunnigt folk. Välutbildade människor som fastnar i lågavlönade yrken här i väst.
Färre flyktingar möjliggör att vi kan få lite ordning i vårt eget land!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate