fredag, december 05, 2014

Det onödiga valet!

Om  Reinfeldt och Borg hade haft is i magen så hade Sverige inte behövt den här cirkusen med ett dyrt nyval som kanske ändå blir exakt samma valresultat som det vi fick i höstas.

Moderaternas mycket oskickliga hantering av den uppkomna situationen är trist att behöva tala om men rätt ska vara rätt.
Även just nu så skulle alliansen kunnat hantera det uppkomna läget annorlunda. Läs här:http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/alliansen-bor-avsatta-regeringen_4164617.svd

Vem som möjligen kan vinna på nyvalet? Läs här:http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/bara-sd-tjanar-pa-ett-nyval_4163567.svd

När både de rödgröna och alliansen kastar skuld på SD så borde de istället skärskåda sig själv och den politik de har fört under sina år.
Som svensk medborgare så kan det ju inte vara förbjudet att tycka illa om den förda invandarpolitiken som skapat en hel del ofärd i riket.
Det kan heller inte vara förbjudet att tycka att kurderna och andra som verkligen tar fajten mot islamisterna borde få vapenhjälp.
Fegheten i svensk politik är så uppenbar just nu och delas tyvärr av de flesta.
Natofrågan törs inte de rödgröna ens viska om eftersom de anser att då blir Putin arg. Alltså exakt samma hantering som man hade mot Hitler.
Moderaterna har allt för länge hukat i Natofrågan liksom i synsättet på vårt försvar.

Se nu till att avsätta de rödgröna medan tid finns, låt bli nyvalet och spar dessa pengar.
Bilda en alliansregering och fortsätt med den budget som riksdagen antog.  

1 kommentar:

magleva sa...

Jag körde alla slags vägmaskiner från 6, soloflög fr 16, sen forskat fram
bättre lösning.
Förbifarten skulle öka bilantal, bränsleåtgång, oljepeng till Putin som han använder till rustning, så skulle kosta oss vart år i militärt nödvändig motrustning hela 36Gkr, plus klimatskada 120Gkr, tot ca 160Gkr. Detta är vansinnig kostnad jfrt med hela pausen till 1maj som nu beräknas kosta bara 0,7G.
Härledning och karta på ett F-alternativ som spar 95% i restid, bygg/drift-kostnad, se http://metrobloggen.se/Magleva/f9
Är höghastighets-spårtaxi, så når minsta by: http://metrobloggen.se/magleva/tag3/#x
/Lars Hörnfeldt, fysiker

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<