måndag, september 29, 2014

Plakatpolitik till ingen nytta!

SD är Sveriges tredje största parti eller hur?  De har enligt den ordning som fungerat i riksdagen rätt till en talmansplats men ändå ska en massa riksdagsmän obstruera med att begära sluten röstning och en mängd av de folkvalda röstar blankt.
Hela denna procedur drog i onödan ut på tiden och resultatet blev ändå det som på förhand alla visste.
Vänsterpartiet som i alla lägen försöker att påstå att de moraliskt är mer högstående än andra är det parti som satte igång det här onödiga. Partiet som bedriver en sanslöst förvirrad politik med bla. kravet att alla fångar ska släppas ut efter halva tiden de suttit av sitt straff!De  vill dessutom kasta ut Sverige ur EU och på de sättet ihop med allehanda nationalister i EU-parlamentet verkligen sätta Europa i kris och fara. Förstår de inte att de hjälper till med att backa upp tankar om att omfördela Europas gränser vilket kommer till att leda till krig!

Idag läste jag också på webben om hur man likt totalitära stater förändrar texten i filmer för barn . (Pippi)
I Malmö har man tagit undan vissa barnböcker från hyllorna osv.
Hur det blir med alla sånger som är misshagliga i den nya censurens ögon återstår att se.
Jag minns debatten om utgivningen av Hitlers "Mein kamf" där förläggaren Hägglund var tvungen att säga det självklara till rätten att om man ska kunna lära sig och förstå och motarbeta nazismen så måste man också kunna läsa en bok som "Mein kamf"!

Idag tror man att förbud och rent illegala aktioner ska kunna stoppa människor från att tänka "fel"!
Sådant nys har aldrig lyckats!
 Vi som vill ha ett öppet och fritt Europa där Sverige deltar vi måste tro på det fria ordets makt och öppna diskussioner.
Tyvärr har alla former av socialism alltid verkat för att förbjuda det de inte tycker om vilket också har ledit till straff och fängelser. Ofta med dödlig utgång!

Socialismen, vare sig den är röd, svart eller brun  har enbart förtryckt människorna och skapat ett orättfärdigt samhälle.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate