måndag, juli 07, 2014

Jag hänger upp flaggan!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/38-arig-man-misshandlad-med-jarnror_3723614.svd 

Malmö är staden där det bor alldeles för många extrema människor. De gormar och bråkar och dessvärre misshandlar andra bara därför man tex har en annan åsikt.
Hatet pyr lite överallt och jag såg att en svart tjej höll tal till vita Malmöbor om hur jävligt allt var i Sverige för henne.Alla vita hatar mig  lät det ungefär.Och då applåderade den vita publiken.
Nu blev en man misshandlad därför att han satte upp Israels flagga i sitt fönster, ett tiotal personer slog honom.
Judar får höra skit på gator och torg i denna stad.
När tre unga pojkar dödas av Palestinska extremister så hörs ingenting från den bråkiga vänster-islamisthopen i Malmö eller någon annan stans.
När kristna i tusental fördrivs i mellersta östern hörs ingenting heller från de som annars demonstrerar.
Jag misstror den vänster som agerar numera. Jag misstrodde vpk-vänstern redan i slutet av 60-talet trots att jag själv var medlem. Det var en falsk vänster som i verkligheten stödde stormakten Sovjet i vått och torrt.
Samma vänster som tog bort (K) i sitt namn agerar fortfarande som om inget har hänt i världen.
De vill ut ur EU, de ser välvilligt på de diktaturer som kallar sig socialistiska och vill ha statligt monopol på så mycket i vårt land. Ordet socialism talar de sällan om därför att de vet att det ogillas av många. Nu tror tydligen en del väljare att de är "frihetliga" socialister men ack nej, de är fast i statsapparatens tvångsmetoder. Farligt, farligt om folket vill fatta egna beslut !

Hur och varför debatten i vårt land har blivit så enfaldig kan man nog snart bara gissa sig till men en sak är säker , alldeles för många är inte pålästa . Alldeles för många är totalt historielösa och att föra en diskussion med personer "som vet" när de faktiskt bara "tror" , det går inte!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate