lördag, maj 10, 2014

Jag suckar över alla våldsbenägna människor!


Efter Uppdrag granskning och deras utforskande av nazister och ultravänster så har det som vanligt uppstått en debatt mellan mediavänstern och UG.
Rekordet uppnås av en nyttig idiot som säger att Janne J är nazist.

En sak inser man rätt så snabbt när man läser igenom argumenten från dessa vänstermänniskor, de måste ha sovit på skolans lektioner angående demokrati.
Eller ännu värre så är det som så att de har föräldrar som hjärntvättat dem. 

När det gäller anhängare till AFA-RF så visar det sig som vanligt att de kommer från välbeställda hem på samma sätt som det var 1968 och den vänster som föddes då.

När jag som var arbetare åkte på möten inom vårt parti så träffade jag mer än ofta unga från rena överklasshem. De gjorde uppror mot sina "förstockade" föräldrar och jag antar att det fungerar lika idag på denna punkt.
Motsvarande för de revolutionära nationalsocialisterna  är att de kommer från arbetarklassen och också gör sitt uppror.

Tack och lov så brukar de flesta när de blir äldre tänka om och bli demokrater.
Skillnaden mellan dessa två grupperingar är ju ibland hårfin, de gillar att slåss och uppföra sig primitivt.Det är kul att göra uppror! Mao sa ju till och med att "det är rätt att göra uppror."

Det som jag ser som lite ruggigt är ju att välutbildade vänsterintellektuella sitter och håller med dessa våldsverkare på vänsterkanten. Motsvarande grupper på den borgerliga kanten tar däremot skarpt avstånd från all form av nationalsocialism.



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate