fredag, maj 23, 2014

Att vända ryggen till motståndaren!

De som inte gillar Sverigedemokrater har vid möten börjat vända ryggen till Åkesson, bättre än att störa eller begå våld !
Men grunden är redan lagd sedan flera år av vänstern och deras idiotiska agerande. Odemokratiskt agerade har aldrig fört något gott med sig, tvärtom.
I dagens väljarbarometer får SD det höga talet 8.6 % och då får jag återigen ställa frågan till bråkmakare och andra hur det kommer sig att ett parti av SD:s kaliber lyckats med att förankra sig så hårt i den svenska myllan?
Är folk i vårt land dumma eller förledda? Är det möjligen så att alla aktioner mot SD genom åren  har fått både folk att bli förbannade och kanske börjat lyssna på vad Åkesson säger?

Enligt mig så har vänsterns alla aktioner med våld enbart varit en hjälp till SD att kunna komma ut i massmedia på ett sätt som de aldrig hade kunnat gjort om man bemött dem med tystnad !

Deras möten hade blivit mycket små med få åskådare, enbart trogna hade stått där.

Demokrati innebär att alla som är lagliga har rätt till att hålla möte utan att behöva bli överfallna av en ren vänsterpöbel utan minsta  begrepp om mötesfrihet och yttrandefrihet.
Rena fascistiska handlingar utförs av de som kallar sig vänster i tron att de ska mota SD på porten.
Resultatet kan vi som sagt skåda i tidningarna idag. 8.6 % i valmanskåren.
Åttta komma sex procent väljer att stödja SD!

Ni inom vänstern, känner ni er belåtna nu efter att ha hjälpt fram detta parti?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate