måndag, augusti 20, 2012

Nu börjar dementimaskinen rulla igång mot Hannes Råstam!

http://www.dn.se/debatt/forhastade-slutsatser-i-fallet-thomas-quick

I Hannes Råstams bok om Tomas Quick så får naturligtvis också förre JK en släng av sleven. Han lyssnar på Hannes ett par timmar men JK.s sk utredning tar blott en vecka  sedan slår han fast att allt är rätt och hyllar både polisen Seppo Pentinnen och åklagaren van der Kwast. Alla har gjort rätt och är goda yrkesmän enligt Göran Lambertz.
Nu går han ut i radion och i tidningarna och ömsom stryker Hannes Råstam medhårs ömsom påstår att det finns bevis i flera fall mot Tomas Quick.
Jag säger det igen, läs boken och läs de "förhör" som återgives och se själv hur infernaliskt polis och åklagare  arbetade.
Erfarna poliser hoppade av utredningen och träder idag fram med sin kritik. (Olsson-krimutredare).

Göran L gör en halv pudel men det räcker tyvärr inte. Om hans utspel kan leda till att en oberoende undersökning kan tillsättas så är det bra !

Allt hänger på vilka som får sitta i en sådan undersökningskommision!http://www.dn.se/nyheter/sverige/sture-bergwall-till-angrepp-mot-lambertz

http://sturebergwall.wordpress.com/2012/08/20/parentes-goran-lambertz-och-den-overtygande-bevisningen/ 

21.15 Aktuellt låter Lambertz och Leif GW Persson diskutera den sk låsta bommen i skogen där Therese skulle ha mördats och styckats.
Enligt L skulle en boms ev. låsning eller öppet vara ett bevis!  Leif avfärdar naturligtvis detta med emfas.
Hur kan en så hög domare vara så illa på det här?  Skrämmande!

http://www.dn.se/nyheter/sverige/lambertz-agnar-sig-at-fortal

1 kommentar:

Juristen sa...

Bra att du tar upp det här ämnet. Lambertz beteende i detta fallet styrs av egenintresse och vänskapskorruption. Han bör genast avgår från tjänsten som justitieråd.

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate