onsdag, maj 16, 2012

Pudelns kärna i islam!

Kvällens Uppdrag granskning var ju som vanligt avslöjande och jag vill ge dessa två kvinnor som medverkade en eloge. Modigt  av dem och mycket avslöjande !
Vad vore Sverige utan detta program? Våra tidningar är ju inte särskilt grävande idag och just ett sådant här ämne vill inte tidningarna ta i.

Men det finns en sak i hela det här sammanhanget som slirar och det är att INGEN tar upp att hela den muslimska världen har åtskillnad i sina moskeér.
Ett historiskt faktum som binder dem samman med den judiska tron.
Bygger man grunden på att kvinnor och män är så olika att de inte ens kan sitta tillsamanns och be till Gud då har man redan från början byggt in ett fel !
Att ingen under årens lopp tar upp det här är säkerligen i viss mån beroende på att man inte vill komma i konflikt med judiska församlingar eller bli betraktade som antisemiter.
Lägg också märke till att ingen någonsin ställer frågan till en muslim varför inte en kvinna kan vara gift med fyra män!
Eller frågan varför män får vara klädda som normala medborgare men inte kvinnorna?

Muslimska män badar i badbyxor men om du tänker efter hur badar deras kvinnor?

Programmet uppvisar i alla fall en oerhörd diskriminering av kvinnor och att svensk lag inte följs har vi vetat länge om man varit lite intresserad av dessa frågor.
Värst är när man liksom Jönköpings kommun har undertecknat kontrakt med muslimerna att deras barn slipper följa svenska skollagar! Fyra sidors undantag finns i Jönköpings skolor.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14839571.ab

http://www.expressen.se/nyheter/avslojade---pa-film/

PS  Sura 4, vers 34 och 38 säger att mannen har försörjningsplikt, men om kvinnorna är illvilliga och uppstudsiga får mannen slå dem som sista instans.


I Guds namn
Publicerad den 16 maj 2012 klockan 19:56 av Heidi Avellan

I kvällens Uppdrag granskning i SVT kommer vi åter att få se imamer som tycker att kvinnor inte ska anmäla våld inom familjen, att kvinnor ska ställa upp på sex oavsett de har lust eller inte och att det går an att ha fler än en hustru.
 I Sverige.
 Att svensk lag gäller alla är liksom bortglömt.
 Att varje människa, också kvinnor, har mänskliga rättigheter och ska få välja sitt liv är liksom irrelevant.
 Programmet har fått välförtjänt förhandsuppmärksamhet – och förhoppningsvis fortsätter debatten.
 Det måste vara kristallklart att inga undantag ges från svensk lag och respekt för mänskliga rättigheter. Religionsfrihet får aldrig tas till ursäkt för förtryck.
 Du vet det.
 Jag vet det.
 Problemet är att vissa imamer inte vet det – eller struntar i det. Bland annat religiösa ledare i Malmö.
 Det är självfallet oacceptabelt.
 Oavsett om ett samfund finansieras med svenska skattemedel eller inte.
 Reglerna gäller alla.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate