måndag, september 05, 2011

Spåren från Sarajevo!

http://svt.se/2.119719/dokument_utifran?lid=20110904&lpos=SVT2_0000_sitelink&from=tabla

Den som har sett detta dokument tvivlar inte en sekund mer vad islamisterna i världen är ute efter. De har pengar, villiga män, en stor organisation och är beredd på vilka offer som helst för att nå sina mål.
De krigar på samma sätt som Hitlers SS-trupper gjorde med terror, avrättningar,svår tortyr samt dokumenterar allt sådant i filmsekvenser som är mycket ruggiga att se.

Om den demokratiska världen har en motståndare som är fullt jämförbar med nazisterna, ska man bara se på eller ska man resa motstånd?
Om några dagar är det 11 september och det har gått tio år sedan islamisterna slog till i USA. Fram tills dess hade enligt kvällens dokumentär USA inte velat ta till sig varningar från Europas säkerhetstjänster .
Flera underrättelsetjänster visste vad som pågick i Bosnien med en korrupt president vilken tog emot pengar från olika arabiska länder. USA blundade för den hjälp Bosnien fick från bla. Iran i form av vapen.
Vapen som de sedan använde mot "de otrogna"!
Flera av dessa islamistsoldater var med om 11 september-dådet!

Troligtvis fortsätter islamisterna att skicka ut sitt folk till olika länder. De kanske inte utför något för stunden, de kanske har order att ligga lågt väldigt länge till det är dags att slå till.
Om världens folk är lika godtrogna som maktens män var i USA innan 11 sep så kan det gå illa.
Se dokumentären och fundera lite sedan vad du har sett!


2 kommentarer:

Code Blue sa...

du sprider lögner och falska serbiska ultranationalistiska propaganda.SVT har tagit borta dokumenter fron SVT play !!

Code Blue sa...

I Sarajevo serbiska fascister dödade nästan 2000 barn och över 16 000 civila.Det är sanningen och inte din sjuka propaganda.SVT har tagit borta från SVT play lögner och jag hoppas att domstolen kommer att döma SVT för lögner och genocid förnekande som var i andra dokumentär.
Ditt blogg är idiotisk och du är en människa ful av hat i ditt "bästa" år

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate