torsdag, december 30, 2010

Vi ska inte ge efter för islamisterna!

En internetbekant menade idag att Vilks och andra skulle inte provocera islamisterna så att vi slapp bomber och andra våldshandlingar.
Ett för mig bakvänt resonomang där man låter dessa krafter vinna över demokratierna. Vad skulle bli deras nästa krav på oss som nation och människor?

Sharialagar för alla muslimer?  Hugga handen av tjuven? Inga kvinnor skulle få arbeta som läkare?


De här sk svenska männen som nu åkte fast nere i Danmark är välkända för Säpo. Den ena har utmärkt sig tidigare där han bla i Pakistan togs fast. (Då hade han 10.000 US dollar på sig)

Vem och vilka krafter är det som försörjer dessa män med familjer?
När några av oss bloggare under åren har pekat på den här ökade faran med dessa män från muslimska länder och deras utveckling så har man blivit skälld för razze. Så fort någon har velat föra en rak diskussion i dessa ämnen så kommer yxan fram och man kallas både det ena och det andra.

Ett faktum är att om inte de här killarna får ordentlig utbildning, lär sig språket samt får ett arbete då kan de låta sig lockas av den här förfärliga vägen.

Att kanske bli massmördare borde ju ingen människa överhuvudtaget drömma om, då är något fel.
I den islamistiska tankevärlden belönas en massmördare genom att komma till "paradiset". Han eller hon blir extra belönad ju fler döda de tar med sig.

Vi måste slå vakt om yttrandefriheten och inte bli ett folk som hukar  inför de extrema krafterna.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate