torsdag, november 18, 2010

Rör inte mina bröst!

http://svt.se/2.146665/1.2238088/chatt_om_vard_utan_granser?lid=puff_1765286&lpos=rubrik

Kvinnor blir offer inför sina egna och andras värderingar detta såg man i Uppdrag gransknings avsnitt om sk bröstförstoring.
En kvinna åker till Polen och blir opererad men vaknar aldrig upp ur sin narkos. Ingen tar på sig skulden för det som hänt.
Kvinnan ligger idag obotligt hjärnskadad på Malmö allmänna sjukhus där läkarna ser att hon har svåra skador på hjärnan pga av syrebrist. Under operationen har den polske narkosläkaren givit henne stora doser smärtstillande medicin så hennes lungor har inte arbetat som de skulle under uppvaknandet.
Denna unga kvinna skulle strax efter operationen gift sig och fästmannen är naturligtvis mycket ledsen över vad som hänt.
Kvinnans dröm under flera år var att få större bröst och tog en snabb chans att få detta genom en Polenresa till ett sjukhus i Gdansk.
Många åker idag världen runt i jakt efter billiga bröstförstoringar.
Som man måste jag säga att ofta blir resultatet inte fint utan brösten blir som bollar. Ibland groteska att se på och jag vet också att de blir inte naturliga att känna på.
Om vi män kunde börja säga åt kvinnorna i vår omgivning att de duger så som de är vore mycket vunnet.
Jakten efter det perfekta är osund och ofta så fel. Varför skulle en kvinna med stora bröst värderas högre än andra ?
Dagens kvinnor har ett stort ok att bära med alla dessa underliga värderingar hur man ska se ut.

Det är alltså dags att börja bedriva en kampanj som tar levebrödet från dessa läkare som lever på kvinnors ängslan att inte duga!
Kvinnor duger och bör kunna säga":Rör inte mina bröst!"

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate