tisdag, juni 29, 2010

Hat mot USA

"Men det går inte längre att se Obama som ett godhjärtat offer för inhemska maktstrukturer; den föreställningen döljer att Obama är ett artigare och lömskare ansikte på det eviga globala krig som igångsattes av hans företrädare." AB kultur idag!

Det märks att AB Kultur har en kommunist som redaktör. Åsa Linderborg är kulturredaktör men i sitt bagage har hon en en ombudsmannapost i bla KU (kommunistisk ungdom) vänsterpartiets fd ungdomsrörelse vilken både stödde Sovjet och sedermera kidnappar- FARC.
Hon fullföljer nu på AB sin hatpolitik mot bla USA och de inlägg som nu publiceras är helt i linje med hennes världsuppfattning.

"Att hjälpa Talibaner-linjen" är tydligen viktig för denna överklassvänster.
I alla år har de alltid ställt sig fel i politiken ,jag minns ju hur de vägrade samarbeta med DFFG . (De förenade fnl-grupperna) Där ville de inte vara med utan satte igång splittringsrörelser. När Prag invaderades 1968 så ställde de sig utanför de demonstrationer som hölls . Formellt protesterade partiledaren CH Hermansson men efter kort tid så var man med på qvislingarnas kongress nere i Prag återigen

Nu finns inget Sovjet mer att hylla men USA-hatet finns kvar . Ofruktbart och dumt. Allt är inte bra i USA ej heller i vårt eget land men hat leder ingen vart.
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/fortfarande-kompisar-med-kommunisterna_4957491.svd

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate