torsdag, juni 03, 2010

Desinformationskampanjen har kört igång!

Precis som jag påstod i en tidigare blogg så skulle Israel sätta ingång att desinformera omkring händelserna i medelhavet.
Nu släpper de ut bilder,filmer,intervjuer m.m plus alla bloggare som till 100% stödjer Israels brottsliga verksamhet sedan många år.
Israel och dess vänner finner alltid svar på bosättningspolitiken,ockuperad mark,övergrepp ,blockaden, muren , morden i andra länder osv.

De kommer aldrig att förstå att det är denna politik som har radikaliserat Palestinierna till att bli mer och mer extrema.
Man har i många år utlovat tvåstatslösningen men i praktiken alltid saboterat denna.
Nästan alla runt om i världen har nu tappat förtroendet för staten Israel.

De ungmoderater vilka första dagen skrev en massa smörja har fått backa efter påtryckningar från M-ledningen. I själ och hjärta står de nog fortfarande till 100% på Israels sida , ungefär såsom många vänstermänniskor i praktiken står på Hamas sida.  Man kan tro att en del är så bizarra så de agerar ungefär som om det vore fotbollslag det handlar om.

Våld och förtryck är förkastligt vem det än är som utövar detta. Rena rama medeltiden råder där nere liksom på många andra platser på vår jord.
Det är dags att FN tvingar fram fred NU!

När Israel nu klagar att de blev överfallna av folket på ena båten så är ju faktum bara så enkelt som så, att det var ju Israels soldater som firade ner sig på båten med vapen i händerna. De använde dessvärre dessa också och sköt ihjäl folk  på fritt vatten.
http://www.dn.se/ledare/kolumner/israels-varld-1.1116505

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate