fredag, juni 11, 2010

Äntligen några socialdemokrater som talar förnuft!

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/rodgrona-forlorar-pa-vardretoriken_4849661.svd

Det är välgörande att för en gångs skull få läsa ett inlägg från flera sossar vilka inte har svalt vänsterpartiets bete.

En längre tid har man bara fått höra rödgrön röra med betoning på RÖD men visst måste det finnas kvar genuina socialdemokrater ute i vårt land och stad.
Jag sa en gång att Ohly är en olycka för socialdemokratin och det är väl underligt att ett litet 5 % parti med denna gräsliga historiska bakgrund ska styra så mycket  inom denna allians.

Alldeles för många länder i världen uppvisar nu ett sorgligt ekonomiskt slarv där de använt pengar som inte finns , dvs lån . Att använda lån i löpande verksamhet är fördärvligt. Lån ska vara till stora byggnationer osv med en bestämd avbetalningplan på ca 50-60 år.

Sverige uppvisar ett mönster för närvarande av sundhet i ekonomin och det skulle vara till stor olycka för oss medborgare om en ny regering slår in på en eknomisk politik vilken leder till stora underskott samt inflation.
Då om någon gång skulle alla låginkomsttagare förlora ekonomiskt , dessutom skulle pensionerna verkligen behöva sänkas.
När vänstern har kritiserat regeringen för div. ändringar tex av A-kassan så är det ju bara en västanfläkt mot vad som skulle ske med en ny regering vid rodret. Man skulle segla in i kajen rätt så snart  med dunder och brak och konstatera att man hade hamnat nere i Grekland.  

Göran Persson hade inga anmärkningar mot den förda ekonomiska politiken när han  blev intervjuad av tv. Själv har han ju varit hård i nyporna som finansminister och vet att det är nödvändigt i denna värld där pengar medelst ett enda knapptryck flyttas ut ur landet vid en dåligt förd finanspolitik.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate