onsdag, mars 10, 2010

Nu surrar det igen i Mohammedkuporna!

Myndigheterna i både USA och Irland har anhållit en massa personer vilka de antar hållit på med förberedelser för att döda en svensk medborgare tillika konstnär. Det påstås finnas en belöning på hans huvud med ca 100.000 dollar.
Allt för att han har behagat att avbilda profeten Mohammed vilket de har bestämt att så får man inte göra. De: tja Hamas eller Iran eller några andra självutnämda profeter inom denna vidskepliga värld.
Konstnärer i fria länder utan censur blottlägger allehanda vidskepelser, vissa tycker inte om det men vi här i vårt land inser att ska demokratin kunna fungera så måste också tryck o yttrandefriheten finnas.
I de länder där despoti råder kan ingen fri debatt föras. Värst är de länder vilka har satt religionen i högsätet där de åberopar Gud  som den styrande. Katolska kyrkan hade denna makt allt för länge i Europa, idag är det endast Polen som lyssnar på Påven.
Människor som påstår att de handlar på Guds order har alltid varit mycket farliga, de ligger mycket nära till att kunna betraktas som mentalt störda!
Muslimska extrema rörelser uttalar sig mot allt som har med demokrati att göra. När man utlyste val i Irak så hotades väljaren med döden om de gick  till valurnorna! Så känner man igen extrema fanatiker!
Skillnaden mellan kommunistisk diktatur eller religiös  diktatur är hårfin! Alla dessa avarter av styre leder till våld mot folken!

Sossarnas Nalin Pekul vill undanta muslimer från kritik och diskussion:http://www.svd.se/nyheter/inrikes/pekgul-vilks-sparkar-nedat_4404599.svd

http://www.dn.se/ledare/ett-hot-mot-alla-1.1058764

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate