tisdag, december 22, 2009

Organstölder i Israel!

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=197631Den 21/8-09 så skrev jag en blogg  med innehållet "Staten Israels moraliska bankrutt".
Nu visar det sig att uppgifterna stämmer! Israel har tagit delar från döda kroppar olovandes!

Många var de sk Israelvänner vilka krävde Donald Boströms huvud på ett fat likt vad  en viss profet råkade ut för en gång i tiden. Donald hade ju haft oförskämdheten att återberätta vad palestinska föräldrar hade sett på sina döda barn. Slarvigt ihopsydda kroppar efter grundliga obduktioner.

Så mycket skit han och Aftonbladet fick ta för att de publicerade dessa uppgifter. Israels UD krävde av Carl Bildt att han skulle stoppa dessa publiceringar, ja de rent av hotade Sverige. Nu stod både Bildt och vår regering  fast vid att vi har tryckfrihet i vårt land.

Idag medger Israelska myndigheter att Boström hade rätt men skyndar sig att tillägga att numera så tar man inte organ av döda palestinier.

I dagens Svd på utrikes så delger man sina läsare denna nyhet ,andra tidningar ligger lågt till skillnad mot när man hetsade mot Donald Boström.
De journalister vilka uttryckte sin avsky mot Donald borde nu visa honom respekt samt be om ursäkt!

Hela den här historien visar som vanligt en sak glasklart, har man som person bundit upp sig för en stat eller en uppfattning så spelar det sedan in på hur man agerar. I varje sammanhang så kör man på med färgade glasögon! Allvarligare blir detta om man arbetar som journalist på tidningar eller övriga massmedia.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate