måndag, november 16, 2009

Vattenfall fick ny chef!


Idag så fick statliga Vattenfall ny chef efter Lars Josefsson, han heter Öistein Löseth.
Han är bunden till händer och fötter av Josefsson agerande.
Allt började för över fem år sedan under Göran Persson. Den socialdemokratiska regeringen tillstyrkte Josefssons handel bla i Tyskland. Han var sossarnas man i Vattenfall men idag vill man inte veta av detta. Nej då, man tar avstånd och låtsas som om man ingenting kommer ihåg.
Det är ju många politiska ömtåliga affärer där man låtsas att det är "borgarnas " fel. Skolpolitiken och invandrarpolitiken är väl det främsta de inte vill ta ansvar över.
Att de var med och släppte loss Vattenfall i brunkolsgruvorna i Tyskland är glömt. Likaså inköpen av kärnkraftverken med dessa för Sverige ohyggliga avtal.

Ska överhuvudtaget Vattenfall köpa in sig eller överta stora verk i andra länder. Holland är bara ett exempel i raden.Där äger man tydligen huvudparten av den energi som produceras. England stod på tur men vi får väl se hur det går med detta.
Regeringen har mycket att röja upp med och då duger det inte att tassa inför den tidigare politiken vilken fördes av Persson och hans regering. ( Ja ni kommer väl ihåg honom ,Persson, som satte fingret i buken på riksdagsvänner och sa att de hade blivit tjocka?)

Nu får väl de sätta fingret i hans buk och säga att han har blivit tjock och rik!!!


Det vore klädsamt om (S) kunde vara mer självkritiska till den tidigare förda politiken då skulle de också bli mer trovärdiga inför sina väljare!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate