onsdag, november 04, 2009

I väntan på nya KENT-skivan!


Min cd är skickad idag från affären så idag får man ägna sig åt att läsa tidningarnas recensioner!

Både Svd och DN skriver stora artiklar med goda recensioner. Kent utvecklas hela tiden framåt vilket är storheten för ett gott band. Se bara hur Beatles under sina tio år hela tiden förnyade sig.
En del människor vill att deras drömband alltid ska låta likadant år ut och år in. Ungefär som om en människa alltid i hela sitt liv skulle vara densamma, aldrig utvecklas!

Alla intressanta kompositörer genom musikhistorien har från ungdomen till ålderdomen förmått utvecklas, det är därför de också finns kvar och spelas än idag. Detta är skillnaden mellan dessa mediokra svensktoppsartister och riktiga artister.

Jazzen har som fenomen under ca 75 år gått igenom en fantastiskt utveckling men i vårt land så har Sveriges radio svikit sina lyssnare kolossalt. Någon timme här och där i P2 mer är det i idag. När man jämför med Norge och Danmark så sänder de dygnet runt i sina jazzkanaler.
Sverige satsar på tex hiphop dygnet runt då borde man också kunna satsa på jazzen.

Jag är rädd för att KENT kommer att råka lika illa ut på radion,spelas sällan därför att de som sitter och gör sina listor kommer att spekulera i att Kent är för svår för den breda publiken.
Detta sätt att tänka bidrar till att många inte utvecklar sin musiksmak utan nöjer sig med dåliga kopior av musiker i tex IDOL.

Det är synd om de människor som låter sig nöjas med undermålig musik i hela sitt liv och inte ger sig själv chansen att berika sitt liv. Ungerfär som att alltid äta skräpmat och dricka cola!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate