fredag, november 13, 2009

Ghetton

VELLINGE. Lars-Ingvar Ljungman (m), viker sig inte en tum. Vellinges kommunalråd vill inte se några flyktingbarn i sin kommun. - Min uppgift är att ge uttryck för majoritetens uppfattning, säger han.
I Skåne finns två stora ghetton,det ena är Vellinge och det andra Rosengård.
Vellinge är ett fett rikt ghetto medan Rosengård är ett fattigghetto. På det ena stället håller man sig med rashundar medan man på det andra får hålla sig med kackelackor.

Moderaterna i Vellinge är riktiga snyltare, de flesta arbetar i Malmö med omnejd.De åker bil till jobbet och sliter på Malmös gator.De använder sig av allt Malmös skattebetalare bekostar!
På kvällen susar de hem till sitt rikemansghetto där de har låg skatt och inga flyktingar.

I Rosengård får man kämpa med överbefolkning och huliganer som bränner de bilar som finns.

Man skryter i Vellinge med sin "frihet"! Ja, friheten består i att de saknar medkänsla och vanligt folkvett.
Nu har till och med moderaterna centralt tagit avstånd från deras "frihetspolitik". Ungdomsförbundet säger att Vellinges politik är SD-politik och tar avstånd så att det rungar.

När man frågar sverigedemokraterna i Vellinge varför de har så få röster där så blir svaret som så att de är belåtna ändå därför att M för ju deras politik.

Kan det sägas tydligare vad det är frågan om? Trettio ynka barn ska bo ett tag på ett hem. Malmö stad betalar alla kostnader. Så ser en riktig främlingsfientlig politik ut!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate