söndag, oktober 04, 2009

Valet på Irland.

"– Jag beklagar Irlands beslut för samtliga EU-medborgares räkning. Samtidigt får jag respektera folkets val, och inte göra som EU-eliten och kräva ännu en omröstning bara för att jag inte får det resultat jag vill, säger Eva-Britt Svensson (V), EU-parlamentariker till SvD.se."

Lars Ohly gnäller också och påstår nästan att man har manipulerat folket på Irland. Nu är det ju så beklagansvärt att många Irländare sa nej förra gången pga av att de vill ej ha möjlighet för kvinnor att få legal abort. Nu har EU tvingats att ge Irland särbestämelser vad gäller abort. Sverige fick också för ett par år sedan speciella regler om alkoholpolitiken vilka skulle vara ett par år.
Nu när Irlands ministrar kunde inför folket påvisa att de "fixat" till dessa regler så sa folket JA!

Det nya fördraget är för Europas folk ett steg framåt i vissa frågor tex polisens arbete med den grova brottsligheten. Nu ska äntligen polis i alla länder samarbeta på ett konstruktivt sätt vilket de faktiskt inte har gjort idag.

Att beklaga är ett hårdare och dumma lagar om internet är att vänta! Det finns alldeles för många förbudsivrare inom EU så kampen för frihet kommer att bli lång och svår.

Demokratin kommer att stärkas och det är verkligen förvånansvärt att EU-motståndarna i Sverige inte har begripit att parlamentet nu kommer att få mer makt.
Likaså så kommer majoritetsbeslut att användas vilket gör att småländer inte kan stoppa beslut vilket majoriteten har tagit. En princip som vi i Sverige alltid har hyllat. Vetorätt är inget bra system och vi har sett från FN hur vissa stormakter missbrukar detta för att hjälpa odemokratiska länder!

Vänsterns negativa hållning är trist och bär inte framåt. Ute i Europa är det vänsterpartier som hela tiden har arbetat och slitit för att vi ska få ett fredligt och bra Europa att leva i.
Ultrahöger och fascister är emot EU liksom konservativa Torys i England. Dessa är "kamrater" med den svenska vänstern! Huuu , säger jag ! Min röst får de inte!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate