söndag, oktober 04, 2009

Är han från vettet Ohly?

I kvällens agenda så sitter partiledaren Ohly och föreslår att Wanja Lundby-Wedin skulle bli Sveriges nya kommissionär efter Margot Wallström. Ohly påstår helt frankt att hon med sin kamp för facket och rättvisa skulle passa bra.
Glömt är LO-chefens underliga ekonomiska piruetter tidigare i år.

Ohly låter som en äkta Tory (högerman) när han talar om dagens EU och Lisabonfördraget.
Partiledare Ohly hävdar tex att vetorätt är en sund politik. FP-ledaren Björklund var tvungen att försöka lära Ohly demokrati och tog som exempel en förening med 27 medlemmar. En är emot ett beslut och stoppar förslaget genom att lägga in sitt veto. 26 vill en sak och kan inte genomföra denna pga av en person. Hur kan man tycka att det är politiskt korrekt???


Tidigare ikväll visade svt en film om två ungdomar .De kom från muslimsk bakgrund bägge två med "hederskulturen" i släkten!
Till saken hör att bägge hade funnit att de var homosexuella och det är i den kulturen något förfärligt.
Flickans far sa om dottern att hon var värre än ett djur och han kunde efter 25 år i Sverige inte ens bo kvar utan flyttade hem till Tunisien.

Den unga mannens hela släkt bodde i Malmö och var från Irak. Han kände sig så pass hotad att han gick till polisen och begärde att få skyddad identitet.
Under samtalet med polisen så sa han något så klokt :"I Sverige är ni så toleranta så ni kan inte ens säga nej"!

Vi låter de som kommer hit fortsätta med olagliga handlingar utan att beivra. Tex barnäktenskap och påtvingade äktenskap!
Muslimska kvinnor vill kunna gå med burka på jobbet, bada med en massa kläder på sig i våra badhus osv.
I vårt land ska svenska lagar efterföljas av alla de som bor här utan undantag.
Vi ska inte anpassa vår lagstiftning efter div. stenålderskulturer, vi har kämpat oss fram till en hel del rättigheter och dem ska vi behålla.
Jag tyckte så synd om de här två fina ungdomarna och deras öde. Ingen väljer att födas till varken det ena eller det andra och de är inga sämre människor för att de är homosexuella!

Tänk att man ska behöva skriva något så självklart!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate