onsdag, september 09, 2009

Vem har skapat huliganerna?

"Stenkastning mot bussar leder nu till att avgångarna till och från Stenhagen i Uppsala på kvällstid ställs in tills vidare. Beslutet togs på ett snabbinkallat möte på onsdagen av bussbolaget Gamla Uppsala Buss, kommunen och bussförarfacket inom Kommunal, rapporterar Upsala Nya Tidning (UNT). I tisdags krossades en fönsterruta på en buss i området."" ur DN


På tv visades ett reportage från Uppsala och då fick vi se just Ali och Muhammed med vänner. 

Hur många röster värvades inte till SD då?  Den enfaldige skyller ju allt på "utlänningarna" som kommer hit och tar vårt land.

Så går det ju inte till utan det är fortfarande politiska beslut som styr ALL politik!

Allt från motttagandet till var de ska bo samt om de ska få arbete eller ej. Bor man i dessa gettolikande områden där allt från skolan till fritiden blir av undermålig kvalite så får man också fram dessa huliganer. Överallt i världen utspelas samma scener!

Varför ställer inte svenska folket dessa frågar till Mona Sahlin, Göran Persson,Ingvar Karlsson mfl ledande sossar vilka är de som har utformat den politik som gällde i så många år?

Lars Ohlys är förutsägbar som vanligt i alla frågor så honom är det ingen ide att ställa några frågor till överhuvudtaget. Mona Sahlin kanske gör honom till "invandrarminister"? Vem vet så här i förväg?

Hur vore det om oppositionen började berätta mer om vad de ska göra tex mot den växande huliganismen? Eller började tala om för oss väljare hur en kommande regering ungefär skulle se ut?


Alliansen har från början lovat att Sverige skulle ha 20.000 poliser under deras mandatperiod och det håller på att uppfyllas nu. De satsade stort på denna viktiga fråga vilket naturligtvis  ungdomarna i våra getton inte tycker om. De ser alla i uniform som sina fiender!

Villka värderingar har deras föräldrar lärt dem? 

Polisen har sannerligen inte något lätt arbete, de möts av hån ,spott och spe.Stenarna haglar liksom brandbomber och annat farligt. De försöker göra sitt jobb som de är tillsatta av oss medborgare att göra. Möts av anmälningar direkt om de råkar ta i en kille!

Dessa killar utsätter yrkesfolk för mordförsök och sen ska de räkna med förståelse från folk.

Vänstern i vårt land har under många år strukit dessa huliganer medhårs och tyckt synd om dem. "Kapitalismen" är den skyldige för dessa människor !

Även om de har det "fattigt" i sina förorter så finns det ingen anledning att ge dem fribrev till våldshandlingar. Ska vi hålla på jämlikheten  inför lagen så ska de stå till svars för sina gärningar.

Jag möttes ibland på det härberge jag arbetade på med orden: du är rasist och diskriminerar mig.

Saken gällde då att jag inte skulle släppa in någon som jag ansåg vara påverkad av droger.Ett mycket svårt arbete förstås.

Jag svarade konsekvent att jag tvärtom var ickediskriminerande eftersom jag behandlade alla lika!

Så ska lagen tillämpas!  Gör man detta i vårt land?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate