fredag, september 11, 2009

Socialdemokratisk partinit ala betong!

Jag fick tidningen "Stockholms Tidningen" i min hand av en händelse och det är verkligen en "pamflett" av gammal förlegad typ.
Trist att läsa all propaganda likt den man höll på med i DDR tex.

"Toppmoderater tjänar på egna skattesänkningar" ! Om nu en skatt sänks av vilken regering som helst så måste ju alla få skattesänkning. Det hade ju lika gärna kunna ha stått:

"Toppsossar får skattesänkningar" eller "Mona Sahlin fick stor skattesänkning"!

Det är inte så länge sedan Göran Persson satt i toppen och han liksom de andra statsråden fick lönehöjning som hette duga. Är det glömt?

Nästa grej de publicerar visar bara allmän dumhet, kan inte ens förstå varför man som redaktör publicerar något så undermåligt.
Lotta Gröning till skillnad mot andra sossar vågar att tänka själv. Hon vågar dessutom tala om vad hon tycker.
Åhnej det är att trampa i klaveret , är man sosse då ska man tycka som partitoppen och sen ska man hålla käften på sig med egna meningar.
Det var därför Göran Persson kunde hålla på med sin politik bäst han gitte. Om det hade varit något med partiet så skulle förstås medlemmarna ha protesterat mot Perssons fasoner och politik.

Ser för övrigt att en viss Bo Sahlin är VD över den här tidningen. Ja, nog har Mona och Bo det gott ställt numera och jösses vilken pension de ska få tillsamanns !
Alla dessa gottköpssocialister har så enorma förtjänster i jämförelse med en vanlig knegare så det blir nästan löjligt när de med darr på stämman snackar om de fattiga i Sverige.
De har aldrig gjort något verkligt för de fattiga, de har inte ens kunnat fixa så att kvinnorna har fått samma lön som män i samma yrke.
Sossarna satt i så många år och bara snackade om jämlikhet men den som har levt ett tag vet ju hur det är ställt med jämlikheten !! Varför gjorde de aldrig något konkret åt alla de missförhållanden som fanns och finns!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate