tisdag, juli 28, 2009

Landstinget, en relik från socialismen!

För två år sedan sökte jag hjälp på Sophiahemmets ögonklinik mot min starr. De undersökte mig och gav mig en tid 7 månader framåt men läkaren sa åt mig att kolla på de stora privata klinikerna hur de hade det med tid. Skrev ett mail till ett par av de största. Dagen efter ringde man från Globens ögonklinik och två dagar senare fick jag min operation.
Nu har ögat försämrats och min optiker tror att det är sk efterstarr vilken kan tas bort med laser.

Jag uppsökte Globen igår men får då till svar att de får inte kolla mig!!! Jag måste gå till läkaren på Sophiahemmet vilken ska undersöka mig samt skriva remiss , sen är jag välkommen. Globen vill kunna undersöka men får ej för landstinget!!

Landstingen i Sverige har spelat ut sin roll. Gör som Norge, lägg ner och låt allt hamna under samma hatt. Staten kan ta över så det blir lika villkor överallt samt slopa dessa dåliga regler som jag råkade ut för nu!
Den gamla högern förr i tiden var ej emot att staten skulle äga vissa viktiga sektorer i samhället men de nya moderaterna skyggar för allt från sitt gamla förflutna. Många är det ute i landet av beslutsfattare vilka också vill lägga ner landstingen men M vägrar att lyssna på detta öra!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate