torsdag, juli 23, 2009

Domen mot Kinnunens misshandlare!

De tre extremister vilka fick sin dom i går är märklig. De döms bara för misshandeln av partisekreteraren Kinnunens fästmö ! Bevisligen så hade Kinnunen skador vilket ett läkarintyg visade. Har verkligen polisen gjort en ordentlig utredning kan man fråga sig? Vad visar SL:s bevakningskameror?

Frågan om det "vänster"extrema våldet har jag tjatat om i åratal i mina bloggar men nu börjar de stora drakarna äntligen skiva om detta , se tex Svd :Svd eller Jan G i AB:Aftonbladet

Den "svarta" vänstern började redan för många år sedan i bla Malmö att använda dödligt våld mot människor. Gatsten är dödligt våld och borde bestraffas mycket hårt men så är icke fallet av någon konstig anledning.
Så som jag tidigare efter Malmödemonstrationen mot Israel påvisade så går dessutom vänsterpartiet hand i hand med arabiska terroristorganisationer tillika antesemiter . Det räcker tydligen inte med att man går med den "svarta" extrema rörelsen i sin populism efter röster! Jag tycker att de krafter i vänsterpartiet som vill ha en ärlig vänster måste byta partiledning !!!!!

Lars Ohly med sina grumliga åsikter vilka han under yttre tvång då och då måste ändra är en olycka för vänsterpartiet. Hans tid som ordförande har inneburit att många goda krafter inom partiet har försvunnit. Utrensing eller vad man nu vill kalla det så är ett faktum att vänsterpartiet är förändrat i sin grund och snart ohjälpligt förlorat som en "god" kraft i samhället!
Historiens sophög är slutpunkten för partier vilka inte kan hålla rent mot de extrema!

PS Läs även Marin Kinnunens inlägg i Expressen :
Expressen

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate