måndag, juni 08, 2009

Ökat valdeltagande i Sverige

Sverige ökade till skillnad mot övriga Europa sitt valdeltagande. I huvudstaden mest och här låg valdeltagandet uppåt 48 %!

Ingen kommer ifrån att detta är Piratpartiets förtjänst. Partiet har vitaliserat demokratin på ett förtjänstfullt sätt.
Att försöka påstå något annat är rent löjligt. PP har dessutom arbetat på ett modernt sätt som ingen annan. Kanaler direkt till väljaren. Nu är det dags att även reformera valapparaten. Se till att det till nästa val kommer att gå att rösta över internet.
Kan man deklarera över nätet så kan man också rösta!

Social-Moderaterna försökte igår kväll låtsa som om att allt var bra för deras partier. Enfaldigt !!!! De har ju gjort ett dåligt val på alla sätt, inte ens förmått att ställa EU-frågorna mitt på bordet utan tramsat med sin inrikespolitik där de framställer sig som de stora motståndarna till varandra.
Verkligheten är ju en annan, de för en politik som är snarlik varandras och i riksdagen eller EU-parlamentet röstar de ofta tillsamans.
När det gäller övervakningen av medborgarna så har de samma inställning och det är detta som har varit en av anledningarna till Piratpartiets födelse!

För mig personligen så har FRA,IPRED och oförmågan att värna medborgarna från allmän övervakning helt avgjort mitt val att gå in i Piratpartiet som medlem.
Nu gäller det för oss att ta Piratpartiet in i Riksdagen också vid nästa val!!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate