lördag, april 11, 2009

En liten notis

Det har varit en stökig natt i stadsdelen Hovsjö i Södertälje. Det började vid tvåtiden i natt med skadegörelse och att en person avlossade skott i luften eller ner i marken. Det berättar stationsbefälet Johan Sjöholm vid polisen i Södertälje. Personen har rört sig i området och eventuellt åkt iväg med bil, till sist får vi stopp på en bil som sedan kopplas till det här ärendet men vi hittar inga vapen i det läget. Däremot så körde föraren rattfull. Vem som har skjutit vet vi inte i nuläget.

– I samband med ärendet så är ett antal polispatruller på plats och det är två polisbilar som får bakrutorna inslagna.

Men ingen är gripen?

– Nej. I övrigt är det ett ungdomsgäng som på natten drar runt i Hovsjö centrum och kastar in en cykel genom ett fönster och sten genom ett annat fönster, till lägenheter. Möjligen är det samma gäng som tänder eld på en bil också, säger stationsbefälet Johan Sjöholm vid Södertäljepolisen."


I dagens Sverige sjunker en sådan här nyhet snabbt undan. Jag hörde den i morse på radion men sen fick man leta efter uppgifterna om vad som hade hänt.

Vi "vanliga" medborgare borde skänka vår polis en tanke då o då över vilket oerhört svårt arbete de har att utföra.

När dessa ungdomar inte ens drar sig för att krossa polisens bilrutor så borde varje medborgare börja inse att läget inte är det bästa på de ställen sånt kan hända.

Mest är det i överbefolkade stadsdelar i städerna Södertälje,Malmö och Göteborg. Konstigt nog inte så ofta i Stockholm?

De politiska partierna i vårt land förhåller sig för passiva vad gäller stödet till polisen. Vänsterns folk rent av bidrar till ett dåligt stöd för polisen och deras jobb. Hur många vänsterdemon har jag inte sett under mitt liv där man orättmätigt har utmålat polisen som fascister och grisar?

Visst finns det i alla yrken människor som inte klarar av sin yrkesroll men det finns inget yrke som så noga bevakas av massmedia som polisen! Rötäggen åker snabbt ut ur kåren!

I Södertälje så måste något göras innan någon blir dödad eller allvarligt skadad och många frågar sig också var alla dessa rotlösa ungdomars föräldrar befinner sig?


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate