lördag, mars 07, 2009

Malmökravaller


Gatstenar på 8,4 kilo haglade över polisen. De uppbrutna stenarna var aktivisternas huvudbeväpning när demonstrationen urartade. Men de använde även livsfarliga slangbomber, hemmagjorda knallbomber, rökbomber, färgbomber, bengaliska eldar, flaskor och raketer.
klicka här för videon från Malmö-sds

Det allvarliga med dessa huligankravaller är att Vänsterpartiet bjöd in AFA och andra huliganer att gå med i deras demonstration mot Israel idag. Partifolket måtte vara dumma i huvudet när de säger till journalisterna att de har talat med AFA och de har lovat att sköta sig.

Lars Ohly kommer att ingå i en ev. kommande regering om de vinner valet och han och hans parti samarbetar med AFA i sitt hat mot Israel.Det är en skam att ha ett sådant parti i Riksdagen och ännu värre är om Ohly ska bli minister! De delar ett hat med nazister världen över mot Israel och kanske även Judar? Jag har svårt ibland att skilja på vänster och högerextrema när de öppnar munnen i dessa frågor.

Enligt svensk lag är det numera förbjudet att upträda maskerad i sådana här sammanhang, det åligger en demonstrationsledning att fösa bort dessa ur demonstrationen. Polisen ska ingripa men varken de eller de ansvariga lyder lagen.

Jag kan bara tyda detta till att man de facto sidsteppar lagen och sådant bär i fel väg!

Det märkliga är också att SSU deltar ihop med AFA. I Malmö går det tydligen bra men så är detta ungdomsförbund i Malmö anfäktade av kommunistiska trosläror sedan lång tid.

Fd KPML (R) vilka numera kallar sig Kommunistiska Partiet syntes också i denna demo, de har Stalin som ledstjärna fortfarande men till skillnad mot förr så beblandar de sig också med allehanda löss i den röda fanans veck!

Slutligen: man ser på bilderna och hör hur Rosengårdshuliganer uppmanar "fiender" till att gå hem och "knolla din morsa"! Jag äcklas av åsynen av dessa stenkastare, är vi i Gaza eller i Sverige?

läs svd:s reportage! länk till DN:s film


Jag har nu kollat igenom bilder och de videos vilka finns på de olika tidningarnas sidor och förvånas över att polisen bara sitter där i sina bilar.De ser på när dessa babianer anfaller på sitt primitiva sätt. Ja, jag säger babianer för det är detta jag kommer att tänka på när jag ser dem.
Uppför sig som ett gäng galna apor.
Ordningsvakterna från demonstrationen kunde inget göra,en som försökte blev brutalt sparkad i huvudet.
Nu kanske de förstår att man redan från början ska mota bort dem så som jag skriver i början av detta inlägg. De ska isoleras för de är fascister i sitt handlande och tänkande!
De inom vänstern som släpper fram de här krafterna är lika skyldiga . Även de som ger sina halvkvädna försök till "förklaringar" är medskyldiga.
Ställ vänsterpartiet till svars för det här!

Demonstrationsledningen för demon i Malmö höll pressmöte idag och då förklarar de enligt DN:

"Arrangörerna för lördagens demonstration mot Davis Cup-matchen mot Israel i Malmö ångrar inte att man tillät den maskerade gruppen gå med i demonstrationen. Inte heller ångrar de att de inte ingrep tidigt mot de maskerade och förklarade dem icke önskvärda i demonstrationståget."

Jojo, jag kunde väl förstå detta när det finns Vänsterpartister inblandade. Har genom mitt tidigare medlemskap sett allting inifrån. De har inte förändrats ett smack under alla år om man skrapar på ytan. Kan man under så många år tex stödja terrorister och knarksmugglare i Sydamerika (Farc) så stödjer man i botten även fascisterna i AFA!

ÖstTyskland och kommunisterna stödde Baader-Meinhofligan har det i efterhand visat sig.

Vad man eftersträvar är ett samhälle med mer konflikter och då räknar man kallt med att på det sättet vinna röster och anhängare till sin ruttna politik!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate