måndag, februari 23, 2009

Saab- en skyddad verkstad!

"– Jag är råförbannad på Maud Olofsson. Det som regeringen har bestämt känns som ett stort svek, säger Christer Stensinger."

Christer är anställd på Saab Trollhättan och hans och andras situation kan jag förstå eftersom jag har varit i samma sits en gång i tiden. (Gränges Nyby)
Vi blev också en skyddad verkstad där AMS betalade våra löner. Inget hopp om framtiden fanns heller och så kan man inte ha det .
Saab har i alla år varit en skyddad verkstad där kapitalet har tillskjutet mycket stora summor. Om man ser till GM så skulle de amerikanska arbetarna kunna säga "fuck you" åt Christer och hans kamrater. Ni har tagit våra rättmätiga pengar som vi skulle kunna ha haft för att säkra VÅRA jobb här i USA!
Det är ju många miljarder som har stoppats in i SAAB eller hur Christer?

Jag sitter som skattebetalare och vill inte stoppa in mina pengar i SAAB, det får räcka med de pengar som kommer er tillgodo genom alla AMS åtgärder vilka redan har satts in.
Det finns ingen allmän lag om att man alltid ska kunna bo kvar på sin ort och ha arbete där eller resten av sitt liv gå på AMS-pengar.

Socialdemokratin på 50-60-70 talet insåg detta och då fick folk snällt flytta dit där det fanns jobb. Om Sahlin och hennes "gottpåsesocialister" till vänster har glömt bort denna sanning så kommer det att stå Sverige dyrt om de kommer till makten i nästa val.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate