onsdag, december 17, 2008

Södertäljes Rosengård!

Länk till DN och artikeln om Hovsjö klicka här

Sorglig läsning det här men jag känner ju igen mig från Malmö, jag bodde många år i just Rosengård. Till slut efter att ha varit med om tre mordbränder i husen vi bodde i så gav vi upp och flyttade ner på stan.

Idag bor det inte många "svennar" kvar på Rosengård.

Södertälje lider av samma problem, för mycket människor som är utanför det svenska samhället. De bor för trång och låter barnen springa ute för vind och våg. Många invandrare frågar också efter var de här barnens föräldrar håller hus.

Det finns ett problem som ingen vågar att beröra och det är knarket bland många invandrare. När jag arbetade på ett härberge i Malmö (tre år) så hade vi tidvis fullt med män som var narkomaner. Många var de som kom från andra länder!

Innan de hamnade på vårt härbärge så hade de ofta haft en familj och hur det såg ut för deras barn innan de kom på härbärget vill jag inte ens tänka på.

När inte de här problemen diskuteras på ett sakligt sätt av våra myndigheter eller andra debattörer så kommer man ingen vart.

Nazisterna kör sina versioner som är totalt dödfödda medan vänstern kör sina fabuleringar om att det är kapitalismens fel. Andra tiger !

Under årens lopp när någon enstaka har sagt som det är så har alltid pannstämpeln kommit fram .Do är razist!

Hur många gånger fick jag inte höra detta ord när jag krävde exakt samma regler på härberget för alla. Där stod man med en kille från ett annat land, var han påverkad så fick han inte komma in.Punkt slut,så var det för alla!

Om nu skolorna skulle berätta hur dåliga en del av dessa invandrarföräldrar är att gå på möten som gäller deras barn så skriver alltid någon journalist att man har en dålig inställning i just den skolan. Det påminner om hur debatten har gått om brottslingen kontra offret. Synd om brottslingen, jösses han måste in på kåken.

Tyvärr är det så att om inte myndigheterna kan ta ungdomar under 15 och ställa dem till svars så växer de upp till fullfjädrade brottslingar på sådana orter som vi nu dagligen kan läsa om i tidningen.

Hade sällskap med en socialsekr. igår som berättade att de nu hade tioåringar som hade rånat pensionärer på stan. Massor med fylla bland 12-13 åringar!

Var är föräldrarna????



PS Från Rosengård i natt se tv
klicka härklicka här

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blir så j...a trött på dom. Det är ju bara invandrare som beter sig så där när det minsta går emot dom. Flyr från sitt land, kommer hit och beter sig som skit.
Nu händer det som händer överallt där det finns mångkultur. Ju mer invandrare som flyttar till en stad, ju mer ökar brottsligheten och oroligheterna, och svenskarna flyttar ut.
Genom att skicka mer poliser till dessa områden så angriper man inte det ursprungliga problemet.

Sd kommer att få min röst. Ju mer motgång och förlöjligande dom möter ju mer säker blir jag på min sak. Nej i en demokrati skall man bemöta varandra med argument i en debatt, inte nyckelskrammel visslingar fingerpekning våld och hot om våld. Jag är helt övertygad om att sd kommer att kunna vända sveriges steg mot en kulturell kollaps.
De 7 riksdagspartierna kommer inte att klara av det i allafall, dom strävar ju åt samma håll.
Om folket satte sig in i vad sd står för, och lyssnade till deras argument så hade sd haft närmare 20-30%.
Vi har bakom oss ett 30 år långt integrationsmisslyckande, kanske är det dags att ta hand om de som redan kommit hit men att också hjälpa flyktingarna i deras närområden då man faktiskt kan hjälpa så många fler.

För övrigt så har du en bra blogg, och gulliga ungar. Jag fick själv en pojke för tre veckor sedan. Vilket sverige vill jag att han skall växa upp i?
Må gott
Mvh Daniel

Unknown sa...

"Var är föräldrarna?"
Inte integrerade i samhället kanske? Dock är det något vi ska skylla på oss själva. Det som såddes för 20-30 årsen är det vi skördar idag inte så märkligt.
Men nu är dom här och SDs lösning att fängsla och låsa in dom kommer kosta än mer och är bara att "förädla" skörden till nåt ännu värre. Det bästa är nog att se till att lära och ge dom ett arbete så dom blir självförsörjande. Om inte SD är så sugna på att lägga så mycket pengar själva så dom får dubbel arbeta allihopa så visst får dom det för mig. Men jag köper det inte.

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate