söndag, december 07, 2008

Hur kunde Sahlin?



Här står Ohly och hångrinar åt alla dumskallar som släppte in honom i denna röra av motsatta åsikter.
Om denna "allians" vinner valet, vad ska han då få för ministerpost? Försvarsminister kanske?
Eller Polisminister?

Ohly och hans kamrater vet att ge löften , de har lärt av historien. Alltså att man kan lova vad som helst därför att man inte tänker hålla något ändå.
Hans lärofäder tex. DDR:s ledare Honecker lovade sitt folk så mycket och hur blev det ? Jo , landet blev ett fängelse med en mur runt om!

Ohly har rest mycket i österled när han var ung och kom aldrig hem med någon kritik. Jag var med i VPK i sex år och kommer ihåg alla jävla resor de gjorde från ledningen . Kyssar hit och dit med alla dessa groteska figurer som var partichefer. Ett parti med denna historia borde för länge sedan ha förpassats ut ur riksdagen!
Jag litar inte ett skvatt på honom och hans parti!

Att Socialdemokratin nu tillåter denna allians är ett svaghetstecken som de aldrig visat förut!
Aldrig någonsin under hela sin långa historia!

Jag hoppas innerligt att detta samarbete kommer att straffa Mona Sahlin och partiet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ska man snacka historia så finns det ju absolut inget parti, undantaget miljöpartiet (då de inte har någon historia) som saknar lik i garderoben. Men inse att det är 2000-talet och Sverige. Är det något svenskt parti med en historia som har mindre blod på sina händer än vad Vänsterpartiet har? Och det är bara Vänsterpartiet som har någon som helst ambition att bedriva någon slags ansvarsfull och progressiv politik, men det kanske omöjliggörs iockmed det här ytterst korkade draget.

Antikommunister ska sluta vara så äckligt självgoda, ni har alla en lika mörk och förskräcklig historia som vilken kommunist som helst. Lite ödmjukhet vore på sin plats.


Men ska vi snacka historia så
reste västmakterna sin dollarridå genom Tyskland redan 1948 iockemd valutareformen med vilken de införde sin västmark mot helt absurda växelkurser. Gång på gång så hotade de och provocerade de östtyskland till den grad att muren blev praktiskt taget oundviklig. Men det var aldrig SED som motsatte sig ett enande, vare sig av Berlin eller av Tyskland i stort. Västmakterna delade Berlin, de ville inte ha någon gemensam administration enligt överenskommelsen, snart så var det bara krigsförbrytarnas fängelse i Spandau som sköttes gemensamt av de fyra segermakterna. Berlinarna hade hade röstat rött 1932 och också 1933 (i det sista fria valet) och så även när Berlin delades upp i en "fri" och en "förtryckt" del så envisades berlinarna med att vara röda. Men i västpropagandan så skildrades västberlin som en tapper utpost långt inne i sovjetzonens mörker...

Ledarna i öst har fått stå till svars för sina brott, men ledarna i väst har aldrig fått stå till svars för ett skit. Som om förbundsrepubliken skulle ha varit mycket bättre än DDR var. Vilket larv.

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate