lördag, december 20, 2008

Att bränna bilar.....


"Ett antal containrar har stuckits i brand och han bedömer att man har släckt uppemot fem anlagda bilbränder."

Så finner man denna rubrik igen från Malmö . Vid det här laget är man väl uppe i ca 200 brända bilar på ett år och alla de som nu har tuttats på uppe i Rosengård förbättrar denna sorgliga statestik åtskilligt.
Ibland önskar jag att de personer och politiska grupper som stödjer dessa gangsterfasoner (AFA,SP mfl) fick sina egna bilar brända så att de fick känna av hur det svider i skinnet!

Alla daghem och skolor i Malmö som har brunnit under åren är så många så det är svårt att hålla reda på. Jag minns när huliganerna brände ner Klövervallens förskola där mina barn gick.
Man fick gråten i halsen sen kom vreden. Sen kom det värsta och det var när man fick se kostnaden som lades på ens skattsedel.
Efter alla de bränder vi var med om så fick man noja. Jag kunde vakna på natten och börja sniffa och tyckte att jag kände brandrök. Fick störd sömn helt enkelt och var trött på jobbet.
Därför väcker alla dessa bränder nu i Rosengård upp dessa minnen hos mig som fick stå på balkongen med barnen i famnen innan brandkåren efter två timmar fick ner oss.

När vi kunde flytta från Rosengård så kände hela vår familj en stor lättnad. Nerverna blir totalt söndertrasade av att alltid vara rädd att det skulle brinna.

Jag kan förstå vad de boende nu känner därnere, de luftar mer o mer samma avsky som folk gör i vissa förorter här i Stockholm mot AFA och vissa gäng av invandrare som bara slår sönder och bränner. Samma avsky finns naturligtvis mot de razzar som håller sig med samma metoder.
Ingen av dessa grupper och metoder hör hemma i vårt samhälle.
Det finns ingen annan väg än den politiska att gå även om den är trög och svår.
Extremgrupper tar alltid saken i egen hand och förmår ej att arbeta långsiktigt , ska vara SD som nu försöker på ett trevande sätt.
Jag ogillar deras politik men går man den väg de har slagit in på så är det OK . Jag förvarar rätten även för dem att kunna uttrycka sina åsikter. Kan och vill de ställa upp till val så är det väl inte sämre än att kommunisterna finns i vår riksdag trots deras odemokratiska sinnelag.

Nu måste rikspolitikerna och kommunpolitikerna runt om i alla dessa städer med problem sätta sig ner och begrunda vad deras politik har fått för resultat. Inget får gömmas undan och socialdemokraterna måste våga att erkänna att deras tidigare politik har gått fel. Sluta att skylla ifrån sig!

Alla politiska partier måste gemensamt ta tag i det här tillsamanns, lägg den dåliga stilen att ta poäng på såna här frågor i tron att man ska få fler röster i nästa val. Vi vill se resultat liksom de boende i dessa områden från miljonprogrammets tid!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate