fredag, november 28, 2008

Hugo Chavez och Ryssland

President Medvedev och President Hugo Chavez har träffats i Venezuela men bakom allt står Putin fd president och den egentliga makthavaren i Ryssland. Sovjet-Ryssland kanske man kan säga idag! Ryssland lovade att bygga upp kärnkraft åt Hugo! Fredlig sa de sedan i munnen på varandra! Vänstern i Sverige har Hugo som idol jämte Fidel nu när inte varken Lenin eller Stalin längre är riktigt gångbara.
Nu får Hugo chansen att anrika sitt uranbränsle och bygga sig ett par atombomber. Kanske han utropar liksom Mao att den bara är en papperstiger liksom USA!
Inget att vara rädd för! Det du Lars Ohly är visioner som är större än dina futtiga 25 öres grejor. " Extra barnbidrag till jul" för att öka julhandeln. Behöver vi verkligen MER julhandel??
Jag har ansett i alla år att vi har på tok för mycket julhandel. Nåja, vill Ohly bli en riktig marknadskrämare så får han väl bli detta!
Putin är mer storslagen med sin kärnkraft som han vill sprida över hela världen! Han har visioner , kanske han vill upprätta ett fjärde rike över hela jorden?
PS När jag läser på spalterna om terrordådet i Indien så ser jag som vanligt att de var beväpnade med ryska vapen. Så är det ofta nere i Afrika också! Ryssland är sig likt, så var det under Sovjet-tiden också! det gäller att tjäna pengar på vad som helst och berika sig. Samma kommunister idag som då .................

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate