söndag, augusti 24, 2008

OS är slut idag!


Idag den 24 aug 2008 tog OS slut i Kina!

När man ser alla bilder och filmer över hur den Kinesiska polisen ingriper mot fredligt folk så kommer man onekligen att tänka på Hitlers SA-trupper. De gick fram på samma sätt, inget fick störa regimens görande och låtande. Människor
lät sig bländas av Hitlers ordning och framsteg.
Samma sak nu i Kina, framsteg och pengar bländar många.
Ibland kan man avläsa en regims ansikte genom att studera deras polismakt. I Kina är det lätt att få avsmak för dessa unga män i uniform, hårda och effektiva.De får väl tids nog inför folket försvara sig med det klassiska :"vi utförde bara våra order"! Vad annat kan de säga , de är tvingade för brödets skull och dessutom är de fostrade att tro på ledningen och partiet.Alla i dessa befattningar är alltid medlemmar i PARTIET!

För säkerhets skull så säger jag det en gång till, jag är och var för att lägga OS i Kina. Jag tror att det är bra för Kinas folk att konfronteras med all världens folk. Befolkningen får intryck sakta men säkert utifrån. Befolkningen kommer åt vad som skrivs på internet,man lär sig att gå förbi censuren.
Idrottsligt sett så var det ett bra OS där många nya länder gjorde bra ifrån sig. Att Sverige gjorde det sämsta OS genom tiderna förvånar mig inte alls. Vi har haft ett par mycket bra stjärnor men på den nivån lever man farligt med sin kropp . Facit har vi nu och hur är det med återväxten egentligen? I pingis är den bäste hela 42 år gammal ,det säger väl en del! Sverige är ett land i utförsbacken på många plan, det är bara förblindade som inte ser detta!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate