tisdag, juli 08, 2008

Näringslivet i Norge mot FRA-lagen i Sverige!

Läs och begrunda en stund över vad som sägs i denna artikel i Svenska Dagbladet!
Borde inte det här stämma till eftertanke även hos de som försvarar denna lag?
Ska en borgelig regering förstöra för svenska bolag och deras existens på svensk mark.Hur många blir utan arbete tack vare denna lag ?
Alla undersökningar visar nu att många företagare är djupt besvikna på alliansen.De kan inte ens behålla sina kärntrupper till nästa val, har alla sina egna ungdomsförbund emot sig i bla FRA-frågan!
Vi pensionärer vilka har varit trogna de borgeliga partierna sviktar också genom en politik mot oss vilken är djupt orättvis.Hur kan de tro inom regeringen att vi skulle älska att betala procentuellt MER i skatt än övriga medborgare??

PS  Från DN idag den 9 juli!

:T-direktörer till hårt angrepp mot regeringens hantering av FRA-lagen: Sveriges ställning som en ledande IT-nation är allvarligt hotad.

FRA-lagen har redan skadat svensk konkurrenskraft på IT-marknaden. Google har aviserat en eventuell avveckling i Sverige. Andra utländska företag tvekar inför framtida etableringar. Viktiga svenska branscher som telekommunikation och datalagring blir mindre attraktiva på den internationella marknaden. Den norska IT-branschorganisationen IKT-Norge varnar rent ut för datalagring hos svenska leverantörer. Även svenska IT-företag överväger att dra sig bort från den svenska marknaden. Skadeverkningen av FRA-lagen är så stor att vi väntar oss att regeringen tar vår oro på allvar, skriver 8 ledande direktörer i IT-branschen.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate