fredag, juni 13, 2008

Elvis Presley och fanatismen omkring honom!




Jag såg en dokumentär ikväll på Historykanalen om Elvis och hans sista dag i livet.
Hans närmaste vänner vilka var med honom från han var ung och fram till det bittra slutet berättade.
De erkände inför kameran att de hade deltagit i hans "pillerfester" under många år. Fester där inga hustrur fick närvara. Elvis ville aldrig tala om det här med någon men han hade inför en vän erkänt att det var för mycket tabletter med i livet. Trots det försökte han inte ens att förändra sitt liv. Flera av hans vänner önskade under många år att han skulle försöka leva sundare men de gav upp och insåg att Elvis varken ville eller kanske ens hade insikt om sin belägenhet.
Nu var de gamla män som berättade om hur mycket Elvis hade präglat deras liv och hur hans för tidiga död inte hade givit dem ro!

Jag var med i en svensk Elvisklubb för ett par år sedan på Lunarstorm. När jag i ett inlägg råkade säga som det var att Elvis var tablettmissbrukare så blev jag påhoppad och utskälld. Nej då, han hade misann en medfödd sjukdom som gjorde att han dog för tidigt osv..bla bla bla!
Sen blev jag utesluten!
Rätt så fantastiskt hur fanatiska människor kan bli. Hur förklarar de denna avslöjande dokumentär med alla hans närmaste vänner som älskade honom?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate