fredag, juni 06, 2008

Att gripas av polisen........KLICKA ALLTID PÅ BILDER O DOK!

I det här dokumentet ser man att polisen och åklagaren försökte "sätta" dit mig för sk olaglig demonstration.

Med tanken på de SÄPO-dokument jag nu fått i min hand, se tidigare blogginlägg, så förstår jag nu varför de tog mig just denna dag .
I SÄPO:s bevakning av mig så finns det en del fullt lagligt sökta aktioner vilka jag stod som undertecknare av. Vi har demonstrationsfrihet i vårt land men ändå så åker man in i SÄPO:s register när man söker tillstånd på lagligt vis. Slutsatsen av det är att man aldrig ska söka tillstånd pga av att man då registreras.
I fallet ovan i Malmö då de tog mig rakt ur ledet till ett förhör på öppen gata så förstår man att de hade SÄPO-folk på plats med personkännedom. Någon hade läst min akt och hade alltså foton på mig. Jag hade inget med demonstrationsledningen att göra utan gick dit som privatperson ändå så valde de ut just mig.
Kan man kalla sånt för att bli trakasserad?
Eftersom jag inte får ut mina dokument efter 1981-82 så vet jag inte ett dyft om vad Malmö-SÄPO skriver om mig?
Principiellt är jag inte emot att vi har en säkerhetspolis men jag anser att de ska ägna sig åt de ev. spioner som arbetar i vårt land. Att hålla på med sin bevakning av fredliga demonstranter är totalt meningslöst. Vi som valde att agera fullt lagligt blev övervakade,telefonavlyssnade,registrerade osv. Fick inte arbeten vi sökte osv.

Varför tillät den socialdemokratiska regeringen att medborgares demokratiska rättigheter sattes åt sidan?

1 kommentar:

Anonym sa...

Du fick i alla fall ett beslut om nedlagd utredning. Det var inte dåligt ! Jag blev delgiven misstanke om egenmäktigt förfarande när jag stoppade en Säpoagent som försökte tjuvåka i tunnelbanan på ett ID-kort från Falck Security (utan uniform). Men polisen som delgav mej - skitstöveln Patrik Ramberg vid Västerortspolisen - registrerade aldrig nån delgivning i delgivningsregistret, så det blev inte ens en nedlagd utredning under åtta år. Syftet var tydligen att skrämma mej från att titta på fler av Säpo:s ID-kort. Men sparken fick jag i alla fall av Connex...

Anders Kjellgren, Spånga

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate