fredag, april 11, 2008

Sveriges pinsammaste man- Jan Myrdal!!


TV-programmet debatt hade Jan Myrdal i studion igår kväll, där han denna gång försvarade massakern på Himmelska Fridens torg. Inför Sveriges folk så avslöjas han som den politiska stolle han är , avklädd inpå bara kroppen. Han klär av sig själv bokstavligen!
Myrdal är Kinas megafon i vårt land , en försvarare av den perverterade diktaturen med folkets blod på sina händer ända sedan 50 år tillbaka.
Kinas kommunister har tagit livet av mer än 75 miljoner människor. Den kommunistiska ledningen framstår som den mest hårdföra regimen som någonsin har funnits på jorden.
Att Myrdal försvarar mördare är ju inget nytt, han har alltid försvarat Stalins utrensningar, Pol Pots folkmord och alltid försvarat det som händer i Kina. Jag skrev en blogg för ett tag sedan där jag ansåg att han skulle inte anlitas som föreläsare. Myrdal företräder en brottslig politik på samma sätt som företrädarna för nazisterna gör.
Han må ha sina åsikter men varför ska han få chansen att föra ut sin dynga i tex skolorna.


Nu vet jag att så kommer ej att ske utan vissa lärare som är kommunister kommer fortfarande att fixa möjlighet för Myrdal att komma ut till olika högskolor och propagera.
DN publicerade för ett tag sedan ett upprop där delar av kultureliten vände sig emot att kommunismen granskades på samma sätt som man tidigare hade granskat nazismen. En otäck känsla att veta, att så många lärare och kulturarbetare fortfarande inte har insett kommunismens förbrytelser och blodiga historia!
Jag är stolt över att jag har varit med om att lägga ner Sveriges Kommunistiska Parti . Vi studerade Marx-Lenin-Stalin-Mao och insåg att det var ideologin det var fel på.
Vi kom fram till att kommunismen inte ens var rätt till sin tanke utan enbart leder till ett nytt förtryck. Ett förtryck riktat mot hela folket och där en liten klick makthavare alltid är beredda att ta till vilka metoder som helst för att behålla sin makt och sina privilegier.

Myrdal var medlem i SKP men han ville vara hemlig medlem av någon anledning och deltog inte på samma villkor som vi andra. Typiskt överklasskommunist och detta uppvisar han fortfarande. Jag tror att de som såg debatt igår insåg rätt snart att han är en tom tunna som bullrar.

3 kommentarer:

Anna Högrelius sa...

Bra skrivet! Jag ska försöka formulera ett inlägg i min egen blogg om debatten igår.

hogrelius sa...

Jag fick ett mail idag från Per Axelsson , fd Gnistanred och PS -ledamot. Han säger att Myrdal aldrig var medlem.Styrelsen hade diskutrat saken och ansåg att det ur allas synpunkter så var det bäst att Myrdal inte var medlem. Dick Sundevall sa tvärtom under de år han var partisekr, Ord mot ord men det är skitdetsamma!

Anonym sa...

"Vi studerade Marx-Lenin-Stalin-Mao och insåg att det var ideologin det var fel på.
Vi kom fram till att kommunismen inte ens var rätt till sin tanke utan enbart leder till ett nytt förtryck.Ett förtryck riktat mot hela folket och där en liten klick makthavare alltid är beredda att ta till vilka metoder som helst för att behålla sin makt och sina privilegier.
"
Intresant! Vad ansåg ni var felet med kommunismens grundtanke?
I vilka av Marx skrifter hittade ni felen?
Jag tycker det vekrar lite konstigt att man kan beskylla Marxismens grundtanke för att leda till något sådant då marx berömde pariskommunen för att ha avskaffat privilegier för de styrande.

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate