söndag, april 27, 2008

Kineser i Sverige



Idag den 26 april 2008 inträffade något unikt för vårt land.

500 människor av kinesiskt ursprung gick ut och demonstrerade i Stockholm för sitt land ,KINA !

De menade att vi i Sverige och övriga sk västländer ljuger om Kinas politik bla. om förtrycket i Tibet.
Såna här tillställningar har hållits i många olika länder och jag skulle tro att Kina ligger bakom och mobiliserar alla utskickade Kineser.
Det bor Kineser överallt på jorden nu och i Afrika så håller staten Kina på att ta över tex Angola och andra länder.De bygger järnvägar och hamnar och dessvärre så säljer de vapen till alla som vill ha .
Kinesiska vapen finns överallt där det råder förtryck!
De behöver råvaror av alla slag och gör precis såsom imperialister alltid har gjort. Först hjälp sedan utsugning av ländernas råvaror.
Överallt på jorden säljs varor från Kina , inte minst i vårt eget land.
De har billig arbetskraft som med militärens numera civila generaler styr och ställer. De fd militärerna sköter industrin och blir miljonärer själv medan unga kvinnor och män arbetar för mycket låga löner!
När det gäller demonstrationer för Kina så fanns det tidigare svenska partier på kommunistsidan som skötte sånt, nu när de inte vill befatta sig med Kina längre så går de Kineser som bor här ut på våra gator istället.

Sannerligen ett nytt inslag på våra gator och torg . Ska Kina erövra hela världen på sitt nya sätt att sköta politik och vi ska bara sitta här och inte fatta ett dugg av vad som håller på att hända??

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate