onsdag, januari 09, 2008

BRÅ och den statistik de för!

Tre år efter sluten ungdomsvård har 75% återfallit i brott enligt BRÅ.(Brottsförebyggande rådet)
55% av alla elever i nionde klass har det senaste året begått någon form av brottslig handling, allt enligt BRÅ.
Flera dagar i rad har radion och tv uppmärksammat ungdomsbrott samt intervjuat killar som sitter på olika hem.Är det bara en slump att samtliga har varit andra generationens invandrare eller är det på detta sättet? När man ställer denna fråga så säger alla "förståsigpåare" att det är inte intressant att ställa sig denna fråga.
Jo, säger jag eftersom det bara påvisar det jag har påstått i alla år att det är stat ,riksdag och regering som är skuld till att det ser ut så i vårt samhälle.
En felaktig politik sedan 40 år ger ett resultat av utanförskap och brottslighet.
OM man åtminstone kunde erkänna detta då hade man också kunnat göra något vettigt åt hela situationen.
Inga mer getton i vårt land tex. Se till att de som kommer till vårt land får arbeta och kan försörja sig och kunna bli ett föredöme inför sina barn.
Att ha bostad ,arbete samt kunna tala vårt språk var den politik som rådde när jag växte upp och den var framgångsrik. Jag bodde i en liten stad där vi kom från alla jordens hörn,alla arbetade på järnbruket utan större problem.Så såg det ut runt om i landet.Kockums i Malmö tog hit flera hundra familjer från Portugal vilka blev väletablerade i vårt samhälle osv.
Vi måste kunna skruva klockan tillbaka och börja se NÄR det gick fel och VARFÖR!
Då som först kan vi lära av historien och kanske få till stånd en annan politik.Socialdemokratin har mycket stor skuld till att vårt samhälle ser ut som det gör idag och särskilt Göran Persson. Eftermälet av denne politiker kommer inte i framtiden att vara nådigt när inga politiska hänsyn längre behöver tas.
Ett parti vilket inte kan analysera och rätta till sin misstag är inget Sverige behöver ha framöver.Det är sorgligt när människor lever på en myt,myten om det goda Arbetarpartiet.Detta parti har sålt sin själ för många år sedan, propagerade för socialism och hade i detta en livlig understödjare från de borgeliga vilka alltid talade om det Socialistiska Sverige.Det är sånt man kallar för att leva i symbios med varandra!
Socialism var tex att införa bostadsbidrag för de "fattiga" allt medan storfinansen höjde hyrorna skyhögt .Barnbidrag till alla även miljonärerna.
Wallenberg satt i hemliga förhandlingar med finansmister Sträng och sedan kom det försvarsorder i tusentals miljarder till Wallenbergs industrier samtidigt som tex Palme talade om fred och ondgjorde sig över krigen och de vapen som användes där.(Boforskanoner)
Att Sverige inte valde att officiellt att gå med NATO när Norge o Danmarks socialdemokratiska regeringar gjorde så för att spara pengar i sin budget har sin förklaring i just denna förkärlek från SAP att träffa overenskommelser med kapitalisterna i vårt land.
Denna lögn om Nato ligger helt i linje också med SAP:s politik,man säger en sak till medlemmar och folket men i verkligheten gör man en annan sak.Sverige byggde i all hemlighet flygplatser för Natos:s flyg och inordnade flottan till att kunna fungera ihop med NATO i praktiken !
Jag själv hade ombord på olika fartyg i flottan USA:s personal i uniformer ute på hemliga vatten osv.De kom in i alla baser som var dolda för "fienden"!

Ett land blir liksom ett företag en spegelbild av de mänoch kvinnor som styr det.Ett dåligt styre genererar oförmåga och ibland brottslighet.Där står vi nu och det är ett tungt arbete den nuvarande regeringen har framför sig.
Jag är jag trots allt optimist ,det har bara gått ett år men en rad av bra resultat har uppnåtts och man ska inte glömma att det är en 40 års grundmurad felaktig politik som ska stöpas om och ingen är väl heller så blåögd att man inte inser att det kommer att begås en del fel av denna regering också men färdriktingen är trots allt åt rätt håll!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate