tisdag, december 18, 2007

Mordbränder på Malmöskolor!

Kostnaderna skenar för skolbränderna. Men mordbrännarna går fria. Sedan 2001 har kommunen drabbats av 107 anlagda bränder. Inte en enda gärningsman har straffats!! Ja,ska man skratta eller gråta.Nej jag föredrar att bli arg!

Dessvärre så hjälper det inte ett skvatt,brände
rna fortsätter i Malmö och i övriga landet.Unga människor (läs pojkar) tuttar på för att sedan kasta sten på brandmännen när de kommer för att släcka.På samma sätt som vänstern i Stockholm betedde sig på en demonstration för ett tag sedan.

Förstörelsen i vårt samhälle kostar oerhörda summor varje år och räknar man in alla kostnader för polisbevakningen vid diverse fotbollsarenor så är vi upp i astronomiska belopp.
Hur kunde det bli så i vårt sk "folkhem"?
Kan det ha med förskolor,skolor,för mycket arbetande föräldrar osv?
Någon politiker bör väl ställa sig den frågan någongång.Kan det ha varit de beslut som man har var med om att fatta i riksdagen som har bidragit till hur det blivit i vårt samhälle?
SD och liknande organisationer säger att det är invandringsproblematiken som är skuld till att samhället har fått dessa problem.Nå,finns det en skärv av sanning i detta?
Skulle vara intressant med en öppen offentlig debatt omkring dessa frågor men är den möjlig i vårt demokratiska samhälle?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate