lördag, oktober 20, 2007

UBUNTU 7.10 är släppt nu!





Jag har installerat en ren ny Ubuntu 7.10 på min Delldator,inget annat tjafs finns där dvs Microsoft!
Under många år har jag testat nästan allt som finns av operativsytem av värde på marknaden.
Utan överord kan jag säga att denna nya upplaga av Ubuntu är helt outstanding.Snabbare system har jag aldrig upplevt.Grafiken funkar perfekt med de drivrutiner som finns för mitt Nvideakort!
Ljudet är underbart och funkar direkt utan minsta fifflande med drivrutiner hit eller dit!HP skrivaren finns på plats med scanner och övrigt!
Det tog mig från ruta 0 fram till en fungerande dator ca 2 timmar och då har jag installerat massor med programvara tex brännare,fotoprogram,browsers av olika märke .Opera,Seamonkey osv.Firefox finns med från början liksom de allra nödvändigaste programmen.
Allt är helt GRATIS!
Det är bara ditt eget lilla jobb som behövs.Att ta ner en ISO fil från Ubuntu,bränna denna avbild på en cd.sätta i den o starta om datorn sen följer man bara anvisningarna.Ingen kan missa det hela för det är så enkelt.Ett tio års barn skulle klara av det utan vidare.Om man behöver läsa på så finns det hur mycket som helst på Ubuntus olika hemsidor.Gör dig själv en tjänst att Googla på ordet UBUNTU!
Bry dig inte om tidigare kanske negativa upplevelser av Linux,de gamla systemen var krångliga och krävde kunskaper som var svårtillgängliga.
Ett nytt Linux växer fram i världen och Ubuntu går i täten för denna utveckling.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate