måndag, juli 09, 2007

SKRIVBORDSMÖRDARE!


Adolf Eichman sade sig vara oskyldig till 500.000 människors död under andra världskriget.Jag lydde bara order från min chef, sa han.
Sen ombesörjde han alla transporter av tex judarna från Ungern rakt in i olika dödsläger.

På Migrationsverket i vårt land sitter det också tjänstemän och fixar transporter och tar beslut om att skicka folk rakt in i döden.Den som är chefen för dem är ytterst den moderate ministern Tobias Billström. Nu har de duktiga cheferna på verket kommit fram till att om man kommer från Irak så är det ingen fara att skickas tillbaka."Det råder inte krig där" säger man och kräver av den enskilde att bevisa att han skulle dödas om han kommer tillbaka. Det påminner om häxjakten förr i tiden, ner i sjön med dem och se,hon drunknade alltså var hon oskyldig!!! Under alla år så har detta verk under olika namn och chefer alltid tagit vansinniga beslut ,ibland låter man 50.000 (Bosnier) komma hit utan att de behöver gå igenom sedvanlig kontroll.(Hundratals krigsförbrytare slank in då)Andra gånger tar man emot massor med kriminella Chilenare trots varningar från redan boende från Chile vilka påtalar vad som håller på att hända. Nu ska man alltså börja utvisa folk till Irak! Varje vettig människa behöver bara slå på rapport varje dag och se hur ibland hundratals oskyldiga människor flyger i luften av dessa bilbomder som kan explodera var som helst. Vad säger då Minister Billström? Ingenting annat än att lagen ska följas och tydligen har lagen över ett par veckor förändrats.Tidigare har man åtminstone försökt låta bli att skicka tillbaka folk till de värsta länderna. Billström uppvisar samma insikt som tidigare sossar vilka har suttit på den posten.Väljer man alltid rigida individer till den posten?
Att det ska vara så svårt att fråga sig själv en så enkel fråga:"skulle jag själv vilja och kunna återvända till ett sånt land som Irak under rådande omständigheter?"

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate