söndag, juli 15, 2007

KORANEN

Jag har i tidigare bloggar hänvisat till att Koranen säger att det värsta en människa kan göra är att döda en annan människa. Koranen säger också att Judar,Kristna och Muslimer har samma Gud och man skall respektera varandra!

Nu har jag läst vidare i denna snåriga skrift och funnit detta vidriga stycke, klicka på det så läser du det i större stil!
Läs och begrunda och tänk efter vad som händer ute i världen, i den Muslimska världen främst.Ingen respekt alls för andra människors liv. Bilbomber och självmördare stup i kvarten !27 döda där och 101 i Bagdad osv.
New York, London, Madrid ,Karachi mfl platser.

Värre o värre blir det och de sk Koranskolorna för unga män blir fler o fler.Läste att man i Bangladesh har skolor nu för tusentals av unga blivande fanatiker vilka ska skickas ut över världen.IPakistan utbildas sedan många år massor med ynglingar och vi har under veckan sett hur de öppnat rent krig mot myndigheterna med kravet att man ska införa Sharialagar.

( Begreppet sharia syftar i grunden på Guds vilja sådan som den finns uttryckt i Koranen och sunna)

Dessa Muslimer vill att staten skall slopa den vanliga rättskipningen och låta Mullorna bestraffa de anklagade. Vi såg för inte så länge sedan hur man stenade en kvinna i Iran till döds.(Otrohet)

Dessa Mullor sätter sig över Gud och straffar på det mest obarmhärtiga sätt. De har inte rätt att göra så ! På något ställe står det i Koranen att Jesus var en stor profet,nå läs då vad Jesus predikade under sin levnad.Inte förordade han att döda andra människor eller att fördöma andra olyckliga stackare som lider nog på jorden . Att förfölja och skända människor som dessa Islamister gör är något varje Gudstroende måste ta avstånd från.
Var står alla Muslimer i vårt land i dessa frågor?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate