tisdag, juni 05, 2007

Sverige-ett underligt land! Apropå 6 juni!


Flera demonstrationer anordnas på nationaldagen och anslutning till dem kan det bli begränsad framkomlighet. Välj en annan väg om möjligt.

Sverigeparaden, tidningen Gringo. Från Skeppsholmen 14.00 via Kungsträdgårdsgatan, Hamngatan, Strandvägen till Sjöhistoriska museet. Avslutning 22.00.

Nätverket mot rasism, samling Slussen 12.00, Hornsgatan, Mariatorget, Swedenborgsgatan till Medborgarplatsen. Avslutning 14.30.

Vänsterpartiet Storstockholm, Slussen 12.30. Avslutas 15.00.

Liberala ungdomsförbundet. Från Sergelarkaden 13.00 via Hamngatan, Kungsträdgårdsgatan, Strömbron, Slottskajen, Mynttorget, Vasabron, Tegelbacken, Vasagatan, Klara Vattugränd, Klarabergsgatan tillbaka till Sergelarkaden. Avslutning 17.00.

Nationaldemokraterna, möte i Stadsparken i Södertälje mellan 13.00 och 16.00.

Folkets marsch, från Vasaparken 13.00 via Odengatan, Sveavägen, Frejgatan till Vanadislunden. Avslutning 17.00.


Ja, så är det i vårt land.En massa demonstrationer från höger till vänster istället för att göra som i Norge på 17 maj. De firar sin nationaldag med glädje,barnen och de vuxna klär upp sig ofta i fina folkdräkter.Även de 10.000 vilka bor i Stockholmsområdet samlas på Skansen och har det trevligt.

Tyvärr så har den sk vänstern fått för sig att de kan sätta sig över lagen,högergrupperna har sökt tillstånd hos polisen och alla har rätt att gå ut och tåga."Vänstern" säger då att "vi" ska inte ha några nazister på våra gator och så går man ut för att helst av allt ställa till med kravaller.Precis som om det skulle förändra någonting.De är präktiga dumskallar !

Jag minns fortfarande hur man från ett "vänstertåg" kastade en gatsten i huvudet på en kvinnlig ridande polis och skadade henne för livet.Modigt gjort vaa? Men det värsta var att min dåvarande fackliga organisation aldrig tog avstånd från detta brott liksom man aldrig egentligen tar avstånd från AFA:s våld.Kan det vara så att SAC är så infiltrerat idag av dessa anarkisterså man varken kan eller vill ta avstånd från kriminell verksamhet?

Jag som frågar har ett tidigare medlemskap i 16 år inom just SAC-syndikalisterna men kunde av förklarliga skäl inte vara kvar som medlem tillslut.

Låt nu ultrahögern genomföra sin march, plädera istället för att ingen ska gå dit.Ingen ska stå och titta på dem.Låt dem gå på folktomma gator.Ge fan i att hjälpa dem till att bli martyrer genom att slåss med dem.Genom åren har "vänstern" själmant reducerat sig till att bli busar och huliganer!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate