torsdag, juni 21, 2007

Annika Billström (sosse)

Nu ska jag koncentrera mig på det nya jobbet.
Får du bra betalt?
- Jag får 80.000 i månaden och blir delägare i företaget.
Hur blir det med din borgarrådspension?
- Den samordnas till 75 procent, säger direktör Billström.


Jojo, det fixar sig alltid för politikerna.Både med nytt jobb och hög lön samt längre fram en skyhög pension.
Dessa sossar som alltid talar om klassamhället och orättvisor. De snackar skit så det är mycket förvånansvärt att "småfolket" tror på dem.1 maj och de röda flaggorna och klingande marscher och klasskampstal är bara löjligt idag.
De borgeliga ska nu sänka skatten för de många med låga löner och man kan förundras över att sossarna aldrig har kunnat komma på en sån ide under alla år vid makten.

Nu anser jag att regeringen ska ta tag i oss pensionärer som ligger under tex 13.000 i pension och sänka skatten för oss också.Det finns pengar till en sådan reform!
Betänk att de flesta av oss som nu gått eller går i pension har fått arbeta från unga år med lång arbetstid.(48 timmar i veckan under många år) När vi gick i skolan så hade vi aldrig ledig lördag.Själv slutade jag kl 16.00 på lördagen .

Nu gjorde sossarna en mycket dålig pensionsuppgörelse med Folkpartiet vilken har drabbat oss som går i pension nu.Jämför man med de som gick i pension för tio år sedan tex så ligger de mycket högre i pension än oss trots att vi har arbetat lika länge som de!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate