tisdag, maj 29, 2007

Debatten om bloggen!

Sedan en tid pågår det en debatt särskilt bland en del journalister om bloggens vara eller ej.
Vissa har under trumpetfanfarer lagt av att blogga samt deklarerat att det är bara skit .De har blivit påhoppade av andra, tja det är väl kul men orkar man inte med det så går det utmärkt att stänga ner svarsfunktionen.Det är väl så att de inte har kunnat läsa innantill dessa skribenter och fattat vad man kan göra .Filtrera eller stänga av sa Bill.Va , sa Bull :stänga ner bloggen ?

Visst fanken finns det huliganer ute på internet liksom de finns på stan.Slå upp vilken tidning som helst så ser man varje dag vad de har för sig.I går slog de sönder en hel T-banevagn när de skulle till fotbollen.Idag stal de en bil och körde runt och kvaddade div. andra innan de smällde för gott och de fick skära loss föraren.
Tyvärr är sanningen den att när "Svensson" får tillgång till bilar,båtar,telefoner,internet osv , då börjar eländet.
Så sa alltid överklassen förr i tiden men det finns tyvärr en sanning i detta. Inte hjälpte det att skolorna blev öppnade för "underklassen" .Inte fick vi ett folk av mer upplysta och vänliga individer för det.Dumheten finns i lika stor omfattning kvar men nu kan "de dumma" använda sig av alla moderna hjälpmedel.
De sitter på bussar ,tunnelbanan ,tågen och råmar i sina telefoner .Att man stör andra bryr man sig inte om ett jota.Har hört hur tjejerna sitter och berättar för kompisen att de minsann blev asfulla på lördagen och att de knullade som idioter med två stycken.........
Inte har varken jag eller någon annan bett om att få sitta och höra sån skit.
Småpojkar sätter på sina mobiler och spelar upp inspelade mp3:or med så dåligt ljud så jag håller på att dö.

På olika ställen på Internet ,tex Lunarstorm sitter medelålders människor och bedriver terror mot andra.Nästlar sig in hos ens bekanta för att baktala andra.Beskyllningarna haglar och hör o häpna,svartsjukedramer mellan folk som aldrig har träffat varandra utspelas.Hatet dreglar ur deras munnar omsatta i dåligt stavade ord.

Detta är baksidan men att göra som vissa journalister nu pläderar och stoltserar med, stänga ner helt.Aldrig!

2 kommentarer:

hpy sa...

Fortsatt du bara. Ibland ar vi av samma asikt, ibland inte, men det ar alltid bra att kunna diskutera om saker och ting. Sakligt och lugnt, utan slagsmal. Som ratt sa civiliserade individer, eller hur?

hogrelius sa...

Javisst ,så ska det vara.Att ha olika mening är det som driver utvecklingen och tankarna framåt!

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate